Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Haliliye’de öğrencilere eğitim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Haliliye’de öğrencilere eğitim
Abone ol
Haliliye Belediyesi Psikolojik Danışmanlık Birimi, İbni Sina İlkokulu’nda öğrencilere teknoloji bağımlılığı ve bilinçli teknoloji kullanımı konusunda eğitim verdi. Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler PsikolojikDanışmanlık Birimi ile her kesime dokunmaya devam ediyor.Ahmet Yesevi Millet Evinde yer alan PsikolojikDanışmanlık Biriminde görev alan uzman psikologlar, hem ailelere hem deçocuklara desteğini sürdürüyor. Hane ve okul ziyaretleri ile çeşitli konulardaeğitim veren psikologlar, İbni Sina İlkokulunda öğrencilerle buluştu.Öğrencilere yönelik düzenlenen eğitimde teknoloji bağımlılığı ve teknolojinindoğru kullanımı konuları konuşuldu. Öğrencilere verilen seminerde, teknolojikbağımlılığı belirtileri, risk altındaki bağımlılıklar, süreçler ve bağımlılığınengellenme yöntemleri konusunda bilgilendirme yapıldı. Ekipler, gençlerin merakettiği soruları yanıtlayarak, eğitimi tamamladı.Haliliye Belediyesi tarafından yapılan açıklamada isePsikolojik Danışmanlık Biriminden faydalanmak isteyen vatandaşların AhmetYesevi Millet Evine başvurmaları gerektiği ifade edildi.

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler PsikolojikDanışmanlık Birimi ile her kesime dokunmaya devam ediyor.

Ahmet Yesevi Millet Evinde yer alan PsikolojikDanışmanlık Biriminde görev alan uzman psikologlar, hem ailelere hem deçocuklara desteğini sürdürüyor. Hane ve okul ziyaretleri ile çeşitli konulardaeğitim veren psikologlar, İbni Sina İlkokulunda öğrencilerle buluştu.Öğrencilere yönelik düzenlenen eğitimde teknoloji bağımlılığı ve teknolojinindoğru kullanımı konuları konuşuldu. Öğrencilere verilen seminerde, teknolojikbağımlılığı belirtileri, risk altındaki bağımlılıklar, süreçler ve bağımlılığınengellenme yöntemleri konusunda bilgilendirme yapıldı. Ekipler, gençlerin merakettiği soruları yanıtlayarak, eğitimi tamamladı.

Haliliye Belediyesi tarafından yapılan açıklamada isePsikolojik Danışmanlık Biriminden faydalanmak isteyen vatandaşların AhmetYesevi Millet Evine başvurmaları gerektiği ifade edildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da kurutmalıklar artık ambalajlı satılacakÖnceki Haber

Şanlıurfa’da kurutmalıklar artık ambalaj...

ABB Genel başkanı Zor “Basın Sektörü Bir Yükü Daha Kaldıramaz”Sonraki Haber

ABB Genel başkanı Zor “Basın Sektörü Bir...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar