Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Haliliye Belediye Başkanı Canpolat’tan Anneler Günü mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Haliliye Belediye Başkanı Canpolat’tan Anneler Günü mesajı
Abone ol
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi.

HaliliyeBelediye Başkanı Mehmet Canpolat, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

“Çocuklarıbüyütürken her zorluğun üstesinden gelen, her güçlüğü yenen, sabır örneğinin engüzelini gösteren annelerimiz; toplum olarak en büyük değerimizdir” sözleriylebaşladığı mesajında Canpolat, şu ifadelere yer verdi:

“Anneler;sevginin, fedakarlığın temsilcileri olmakla beraber hiç karşılık beklemedenyeni bir nesil yetiştiren ilk öğretmenlerdir. Çocuğun ilk eğitimini aldığı yerkendi ailesidir, ilk öğretmeni de kendi annesidir. Bu bağlamda ahlaklı, erdemlibireyler yetiştirmede en önemli görevi üstlenen yine annelerimizdir. Onlar,doğru yolu gösteren, hayatî konularda akıl danışılabilen en büyük rehberdir. Buyüzdendir ki, bir toplumun kalkınabilmesinde önemli bir role sahip olanannelerimizin hayır dualarını alarak yaşamımızı sürdürmemiz, gelecektekibaşarılarımızın temelini oluşturmaktadır. Sevgili Peygamberimizin, ‘Cennet,annelerin ayakları altındadır’ hadisinden de anlaşılabileceği gibi, bir insanınnihaî hedeflerine ulaşabilmesi, anneye olan saygıyla mümkündür.

Bugün, eliöpülesi annelerimizin Anneler Günü'nü kutlarken şunu da ifade etmek isterim. Annelereduyulan saygı, annelere verilen kıymet, sadece bir günle sınırlı değildir.Dünyaya geldiğimiz günden, göçüp gideceğimiz güne kadar annelerimiz için hergün birer anneler günüdür. Bu duygularla başta şehit ve gazi anneleri olmaküzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum”.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ŞUSKİ: Hastalık yapıcı herhangi bir bulguya rastlanmamaktadırÖnceki Haber

ŞUSKİ: Hastalık yapıcı herhangi bir bulg...

Anneler Haliliye Belediyesi ile okuma yazma sertifikalarını aldıSonraki Haber

Anneler Haliliye Belediyesi ile okuma ya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar