Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Gaziantep Oto AVM’de kiralama avantajları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep Oto AVM’de kiralama avantajları
Abone ol
Gaziantep’in ilk ve tek Oto AVM’si Günsev Oto Avm, 19 Bin TL’den başlayan kiralık dükkan fiyatları ile işletmelere büyük avantaj sunuyor.

Gaziantep’in ilk ve tek Oto AVM’si  Günsev Oto Avm, 19 Bin TL’den başlayan kiralık dükkan fiyatları ile işletmelere büyük avantaj sunuyor.

Günsev Oto Avm, Türkiye'nin önde gelen otomobil alışveriş merkezlerinden biri olarak Gaziantep Oto Avm imkanını galericilere sunuyor.. Gaziantep'te hayata geçirilen bu prestijli proje, otomobil bayileri ve satıcılarını bir araya getirerek geniş bir müşteri kitlesine hitap etmeyi amaçlıyor. Kiralık dükkan fiyatlarının 19 Bin TL'den başlaması, işletmeler için değerli bir yatırım fırsatı sunuyor.

Gaziantep Oto Avm’de Kiralık Dükkanlar

Gaziantep Oto AVM denildiğinde ilk ve tek seçenek olarak görünen Günsev Oto Avm, farklı araç marka ve modellerini tek bir çatı altında buluşturarak alıcıların ihtiyaçlarına cevap veriyor. Bu sayede müşteriler, çeşitli seçenekler arasından kendilerine uygun aracı kolayca bulabiliyor ve karşılaştırma yapma imkanına sahip oluyorlar.

Günsev Oto AVM’de kiralık dükkan diyatları 19 Bin TL’den başlıyor.

 

Modern Gaziantep Galericiler Sitesi

Gaziantep Galericiler Sitesi anlayışını, oto avm konsepti ile kaliteli hizmet ve yönetim imkanı ile farklı bir boyuta taşıyor. Günsev Oto AVM, bu yaklaşım ile hem yerel hem de ulusal düzeyde otomotiv sektöründe bir referans noktası oluşturmayı hedefliyor.

Günsev Oto Avm, faaliyete geçmesi ile birlikte Gaziantep'in otomotiv ticaretine ilk andan itibaren katkı sağlamaya başlarken, şehrin ekonomik ve ticari potansiyelini artıracağı da şimdiden gözlemleniyor. Ayrıca, projenin bölgedeki istihdamı ve ekonomik canlılığı artırması da önemli bir yan etki olarak göze çarpıyor.

Günsev Oto Avm projesi, hem alıcılar hem de satıcılar için modern, işlevsel ve prestijli bir otomotiv alışveriş deneyimi sunarak Gaziantep'in otomotiv sektöründeki konumunu güçlendirmeyi amaçlıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da kayıp 3 çocuk ailelerine kavuştu!Önceki Haber

Şanlıurfa’da kayıp 3 çocuk ailelerine ka...

26 ilde narkoçelik operasyonu: 55 tutuklamaSonraki Haber

26 ilde narkoçelik operasyonu: 55 tutukl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar