Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Eyyübiye’deki sokaklarda onarım çalışmaları tamamlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eyyübiye’deki sokaklarda onarım çalışmaları tamamlandı
Abone ol
Eyyübiye’nin güneyindeki altı mahalleden sonra kuzeydeki Akabe, Direkli, Akşemsettin ve 15 Temmuz Mahalleleri’ne de doğal gaz ulaştırılması için başlayan çalışmalardan sonra, Eyyübiye Belediyesi tarafından Akabe Mahallesinde kazılan sokaklardaki onarım çalışmaları tamamlandı.

 Akabe Mahallesinde yaşayan vatandaşlarevlerinde doğalgaz kullanmaya başlarken, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri DirekliMahallesinin sokaklarını da kışa hazır hale getirmek için çalışmalarına devamediyor.

Eyyübiye Belediyesi Fenİşleri Müdürlüğü tarafından mahallelerinde devam eden kilitli parke yenilemeçalışmalarına refakat eden Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop, doğalgazınherkesin faydalanması gereken güzel bir hizmet olduğunu belirterek,“Mahallemizin doğalgaza kavuşmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Doğalgazçalışmalarının ardından tahrip olan yollarımız Eyyübiye Belediyesi tarafındanhızla onarılıyor. Yapılan çalışmalardan dolayı belediye başkanımız Mehmet Kuşşahsında tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Her nimetin bir külfetiolduğunu dile getiren Kestop, “Vatandaşlarımıza sabırlarından dolayı teşekkürediyorum. Sabrettiler, anlayış gösterdiler ve en son doğalgaz hizmetindenfaydalanacaklar. Kış gelmeden sokak yenileme çalışmaları tamamlanacak vevatandaşlarımız rahata kavuşacaklardır. Doğalgazın mahallemize hayırlı olmasınıdiliyorum” dedi.

Mahallelerine doğalgazulaştırılmasında büyük emekleri geçen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a vemahalle muhtarlarına teşekkür eden vatandaşlar da “Ekipler çok güzel çalışıyor.Doğalgaz şebekesini tamamladılar. Parke taşı döşeme çalışmaları da bitmeküzere. Çok güzel bir çalışma var. Gayemiz kış gelmeden çamurdan kurtulmaktı.Allah razı olsun devletimiz, Belediye Başkanımız Mehmet Kuş ve ekibi çok güzelçalışıyor. Kendisinden razıyız, Allah da ondan razı olsun” ifadelerinikullandılar.

BİHA 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltıÖnceki Haber

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 1 gö...

Eyyübiye Belediyesinin 2024 yılı bütçesi belli olduSonraki Haber

Eyyübiye Belediyesinin 2024 yılı bütçesi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar