Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Eyyübiye’de öğrenciler için kitap otağı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eyyübiye’de öğrenciler için kitap otağı
Abone ol
Eyyübiye Belediyesi, kitap otaklarında üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere yardımcı kaynak kitap setleri hediye etti. Başkan Kuş, üniversiteye hazırlanan gençlerin bu süreci sıkıntısız atlatması için maddi manevi her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.

Haleplibahçe Kitap Otağı’nda üniversite sınavlarınahazırlanan öğrencilerle bir araya gelerek sohbet eden Eyyübiye Belediye BaşkanıMehmet Kuş, kitap otaklarında bugüne kadar 1000’den fazla genci üniversiteliyapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, dört mahallede daha yapımıtamamlanan kitap otaklarının tefrişatının tamamlanmasıyla toplam altı kitapotağında gençlerin eğitimine destek olacaklarını söyledi.

Eyyübiye’de üniversiteye hazırlanan gençlere sadece kitapotaklarını açmak, sınav hazırlık seti dağıtmakla kalmadıklarını kaydeden BaşkanKuş, “Seçildiğimiz günden bu yana gençlerimizin yanında olmaya, onlara pozitifayrımcılık yapmaya devam ediyoruz. İnşallah bu yıl hepiniz gönlünüzde arzuettiğiniz bölümleri kazanır, hem Şanlıurfa’ya hem Türkiye’ye güzel hizmetleryaparsınız. Sizlerin emrindeyiz. Sizin gibi gayretli, mücadelecikardeşlerimizin yanındayız” diyerek, öğrencilerin taleplerini dinledi.

Öğrencilere dağıtılan eğitim setleri dışında, ihtiyacıolanlara kırtasiye desteği yapmaya da hazır olduklarını belirten Başkanı Kuş,maddi manevi tüm ihtiyaçlarında gençlerin yanında olacaklarını kaydetti. BaşkanKuş, “Bu süreci sizlerin sıkıntısız atlatmanız lazım. Hem maddi, hem maneviolarak sıkıntıyı hiç düşünmemeniz lazım. Bu noktada bizi bir ağabey olarakgörün, varsa bir sıkıntısı olan bana ulaşsın. Her alanda ne sıkıntınız varsabana ulaşırsanız, elimizden gelen tüm gayreti inşallah ortaya koyup, sıkıntınızıgidermek gidermeye çalışırız” diye konuştu.

Üniversiteye hazırlanan gençlerin, Süleymanşah GençlikMerkezi’ni görmeleri için de bir organizasyon yapılması talimatı veren BaşkanKuş, daha sonra öğrencilere sözel, sayısal ve eşit ağırlık türünde ayrı ayrıhazırlanan eğitim setlerini hediye ederek, sınavlarda başarılar diledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haliliye’de sıfır atık projesiÖnceki Haber

Haliliye’de sıfır atık projesi

Şanlıurfa’da çocuğa cinsel istismar suçunda korkutan rakamlar!Sonraki Haber

Şanlıurfa’da çocuğa cinsel istismar suçu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar