Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Eyyübiye’de bir aylık bilanço: 41 gözaltı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eyyübiye’de bir aylık bilanço: 41 gözaltı
Abone ol
Eyyübiye’de polis asayiş suçları ile mücadele kapsamında yaptığı denetimlerde çok sayıda silah, uyuşturucu madde ve kaçak cep telefonu ele geçirildi. 87 faili meçhul olaya müdahale edilirken, 41 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Eyyübiyeİlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri asayiş suçlarıyla mücadele kapsamında 31Ağustos 2024 tarihinde İlçe genelinde yapılan denetimlerde birçok faili meçhulolay aydınlatılırken, aranan şahıslar yakalandı ve çok sayıda kaçak ürün elegeçirildi.Ekipler,tarafından yürütülen operasyonlarda, 87 faili meçhul olay aydınlatılarak, çeşitlisuçlardan aranan 41 şüpheli gözaltına alındı. Yapılandenetimlerde 3 bin 100 paket gümrük kaçağı sigara, 22 adet gümrük kaçağıtelefon, 17 ruhsatsız tabanca, 18 şarjör, 74 fişek, 5 kurusıkı tabanca, 5 avtüfeği, 5,5 gram esrar, 346,7 gram bonzai ve 98 adet sentetik hapoperasyonlarda ele geçirilen malzemeler arasında yer aldı. Ayrıca, yapılantrafik denetimlerinde 1.165 araç kontrol edildi ve 2 çalıntı araç ile 3 çalıntımotosiklet bulunarak sahiplerine teslim edildi.Kaymakam MustafaHamitKıyıcı, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelereyer verdi: “Kamu düzeninin, huzur ve güven ortamının sağlanması için proaktifmetotlarla planlı bir şekilde çalışmak, adli görevlerin yanında önleyicigörevler de bu noktada önem arz etmektedir. Operasyonlarda görev alan kahramanpolislerimizi tebrik ederim.”BİHA

Eyyübiyeİlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri asayiş suçlarıyla mücadele kapsamında 31Ağustos 2024 tarihinde İlçe genelinde yapılan denetimlerde birçok faili meçhulolay aydınlatılırken, aranan şahıslar yakalandı ve çok sayıda kaçak ürün elegeçirildi.

Ekipler,tarafından yürütülen operasyonlarda, 87 faili meçhul olay aydınlatılarak, çeşitlisuçlardan aranan 41 şüpheli gözaltına alındı.

Yapılandenetimlerde 3 bin 100 paket gümrük kaçağı sigara, 22 adet gümrük kaçağıtelefon, 17 ruhsatsız tabanca, 18 şarjör, 74 fişek, 5 kurusıkı tabanca, 5 avtüfeği, 5,5 gram esrar, 346,7 gram bonzai ve 98 adet sentetik hapoperasyonlarda ele geçirilen malzemeler arasında yer aldı. Ayrıca, yapılantrafik denetimlerinde 1.165 araç kontrol edildi ve 2 çalıntı araç ile 3 çalıntımotosiklet bulunarak sahiplerine teslim edildi.

Kaymakam MustafaHamitKıyıcı, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelereyer verdi: “Kamu düzeninin, huzur ve güven ortamının sağlanması için proaktifmetotlarla planlı bir şekilde çalışmak, adli görevlerin yanında önleyicigörevler de bu noktada önem arz etmektedir. Operasyonlarda görev alan kahramanpolislerimizi tebrik ederim.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da altın yeni haftaya hareketli başladı!Önceki Haber

Şanlıurfa’da altın yeni haftaya hareketl...

Emniyetten boğulma vakalarına karşı uyarı!Sonraki Haber

Emniyetten boğulma vakalarına karşı uyar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar