Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Eyyübiye Belediyesinden başarıya ödül

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eyyübiye Belediyesinden başarıya ödül
Abone ol
Eyyübiye Belediyesi AK Evler Spor Salonları’nda yetiştirilerek karate sporunda Türkiye ve Avrupa’da önemli dereceler elde eden genç sporcu Savaş Öğüş, Başkan Mehmet Kuş’un başarıyı teşvik ve ödüllendirme anlayışı çerçevesinde ödüllendirildi. 2017 yılından bu yana AK Evler Spor Salonları’nda uzmanantrenörler nezaretinde çalışarak karate branşında tüm Şanlıurfalıların göğsünükabartan, başarılarıyla genç nesillere örnek olan Savaş Öğüş, Eyyübiye BelediyeBaşkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam tarafından makamda kabul edildi.Eyyübiye’de gençlerin milli ve manevi duygularla yetişmesi,eğitim ve sporda başarılı olmaları yönündeki önemli projelerde imzası bulunanBaşkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam, genç sporcu Savaş Öğüş’ü tebrik ederekdizüstü bilgisayar hediye etti. Türkiye, Balkanlar ve Avrupa müsabakalarındaönemli dereceler elde eden Savaş Öğüş’e başarılar dileyen Başkan YardımcısıSağlam, “Eyyübiye’de yaşayan tüm gençlerin başta spor olmak üzere, eğitim ve işhayatında başarılı olmaları için projeler üretmeye, devam eden projeleridesteklemeye devam edeceğiz. Aynı zamanda başarıları da ödüllendireceğiz. Gençsporcumuz Savaş’ı da bu manada tebrik edip, ödüllendirdik. Başarılarının devamınıdiliyorum” diye konuştu.Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam’ateşekkür eden Öğüş de, “AK Evler Spor Salonları’nda yetişmemize emek verenhocalarımız başta olmak üzere Başkan Yardımcımız Necmeddin Sağlam’a ve heralanda destekçimiz olan Başkanımız Mehmet Kuş’a çok teşekkür ediyorum. Onlarınbu destek ve iltifatlarına layık olmaya çalışacak, ilçemizi, şehrimizi veülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım” dedi.Eyyübiye Belediyesi’nin destekleriyle yetişen genç sporcuSavaş Öğüş, sayısız il ve bölge birinciliği yanında 3 kez Türkiye şampiyonluğu,4 kez Türkiye 3’üncülüğü, 1 kez Balkan 3’üncülüğü, 1 Kez Avrupa 3’üncülüğü, 1kez de Avrupa 5’inciliği dereceleri elde etmişti.

2017 yılından bu yana AK Evler Spor Salonları’nda uzmanantrenörler nezaretinde çalışarak karate branşında tüm Şanlıurfalıların göğsünükabartan, başarılarıyla genç nesillere örnek olan Savaş Öğüş, Eyyübiye BelediyeBaşkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam tarafından makamda kabul edildi.

Eyyübiye’de gençlerin milli ve manevi duygularla yetişmesi,eğitim ve sporda başarılı olmaları yönündeki önemli projelerde imzası bulunanBaşkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam, genç sporcu Savaş Öğüş’ü tebrik ederekdizüstü bilgisayar hediye etti. Türkiye, Balkanlar ve Avrupa müsabakalarındaönemli dereceler elde eden Savaş Öğüş’e başarılar dileyen Başkan YardımcısıSağlam, “Eyyübiye’de yaşayan tüm gençlerin başta spor olmak üzere, eğitim ve işhayatında başarılı olmaları için projeler üretmeye, devam eden projeleridesteklemeye devam edeceğiz. Aynı zamanda başarıları da ödüllendireceğiz. Gençsporcumuz Savaş’ı da bu manada tebrik edip, ödüllendirdik. Başarılarının devamınıdiliyorum” diye konuştu.

Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam’ateşekkür eden Öğüş de, “AK Evler Spor Salonları’nda yetişmemize emek verenhocalarımız başta olmak üzere Başkan Yardımcımız Necmeddin Sağlam’a ve heralanda destekçimiz olan Başkanımız Mehmet Kuş’a çok teşekkür ediyorum. Onlarınbu destek ve iltifatlarına layık olmaya çalışacak, ilçemizi, şehrimizi veülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım” dedi.

Eyyübiye Belediyesi’nin destekleriyle yetişen genç sporcuSavaş Öğüş, sayısız il ve bölge birinciliği yanında 3 kez Türkiye şampiyonluğu,4 kez Türkiye 3’üncülüğü, 1 kez Balkan 3’üncülüğü, 1 Kez Avrupa 3’üncülüğü, 1kez de Avrupa 5’inciliği dereceleri elde etmişti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa Otobüs Terminali’nde kavga: 4 yaralıÖnceki Haber

Şanlıurfa Otobüs Terminali’nde kavga: 4...

DSİ, Şanlıurfa’da deprem konutlarının su ihtiyacı için çalışmalarını sürdürüyorSonraki Haber

DSİ, Şanlıurfa’da deprem konutlarının su...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar