Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

DSİ, Şanlıurfa’da deprem konutlarının su ihtiyacı için çalışmalarını sürdürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DSİ, Şanlıurfa’da deprem konutlarının su ihtiyacı için çalışmalarını sürdürüyor
Abone ol
Şanlıurfa’daki 20 bin TOKİ deprem konutunun su ihtiyacını karşılayacak içme suyu isale hattındaki çalışmalar devam ediyor. Tarım veOrman Bakanlığı DSİ Genel Müdürlüğünü tarımda modern sulamayı yaygınlaştırmak,toplulaştırma çalışmalarıyla tarım arazilerinden en yüksek faydayı sağlamak,musluklara sağlıklı ve içilebilir su ulaştırmak ve yerleşim yerleri ile tarımarazilerini taşkın risklerine karşı korumak için çalışıyor.Şanlıurfa DSİGAP 15. Bölge Müdürlüğü, Eyyübiye ilçesinde inşaatı devam eden 20 bin TOKİ depremkonutunun içme suyu teminini sağlayacak bora döşeme işlemleri devam ediyor.ŞanlıurfaDSİ GAP 15. Bölge Müdür, Ali Naci Kösalı ve berindeki teknik heyeti ilebirlikte Eyyübiye’de inşaatları devam eden TOKİ deprem konutları İçmesuyu isalehattı güzergahında incelemelerde bulundu.ŞanlıurfaDSİ GAP 15. Bölge Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şubilgilere yer verdi;“BölgeMüdürümüz Sn. Ali Naci KÖSALI ve beraberindeki teknik heyet, “ŞanlıurfaEyyübiye TOKİ Deprem Konutları İçmesuyu İsale Hattı” işi isale hattıgüzergahında incelemelerde bulundu.İşintamamlanması ile birlikte Eyyübiye İlçesinde TOKİ tarafından yapılacak toplam20.000 konutun içmesuyu temini sağlanacaktır”BİHA

Tarım veOrman Bakanlığı DSİ Genel Müdürlüğünü tarımda modern sulamayı yaygınlaştırmak,toplulaştırma çalışmalarıyla tarım arazilerinden en yüksek faydayı sağlamak,musluklara sağlıklı ve içilebilir su ulaştırmak ve yerleşim yerleri ile tarımarazilerini taşkın risklerine karşı korumak için çalışıyor.

Şanlıurfa DSİGAP 15. Bölge Müdürlüğü, Eyyübiye ilçesinde inşaatı devam eden 20 bin TOKİ depremkonutunun içme suyu teminini sağlayacak bora döşeme işlemleri devam ediyor.

ŞanlıurfaDSİ GAP 15. Bölge Müdür, Ali Naci Kösalı ve berindeki teknik heyeti ilebirlikte Eyyübiye’de inşaatları devam eden TOKİ deprem konutları İçmesuyu isalehattı güzergahında incelemelerde bulundu.

ŞanlıurfaDSİ GAP 15. Bölge Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şubilgilere yer verdi;

“BölgeMüdürümüz Sn. Ali Naci KÖSALI ve beraberindeki teknik heyet, “ŞanlıurfaEyyübiye TOKİ Deprem Konutları İçmesuyu İsale Hattı” işi isale hattıgüzergahında incelemelerde bulundu.

İşintamamlanması ile birlikte Eyyübiye İlçesinde TOKİ tarafından yapılacak toplam20.000 konutun içmesuyu temini sağlanacaktır”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eyyübiye Belediyesinden başarıya ödülÖnceki Haber

Eyyübiye Belediyesinden başarıya ödül

Şanlıurfa’da vefat eden il emniyet müdür yardımcısı memleketine uğurlandıSonraki Haber

Şanlıurfa’da vefat eden il emniyet müdür...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar