Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

DENEYAP Teknoloji Atölyeleri Şanlıurfa’da yeni yıldızlarını arıyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DENEYAP Teknoloji Atölyeleri Şanlıurfa’da yeni yıldızlarını arıyor!
Abone ol
Şanlıurfa’da da bulunan Deneyap Teknoloji Atölyeleri’nde verilecek 11 farklı başlıkta 36 ay ücretsiz teknoloji eğitimi için e-sınav başvuruları başladı. Son başvuru tarihi 25 Şubat.

GeleceğinTeknoloji Yıldızları Programı kapsamında 81 ildeki 139 Deneyap TeknolojiAtölyesi’nde verilecek 11 farklı başlıkta 36 ay ücretsiz teknoloji eğitimi içine-sınav başvuruları başladı.

E-sınava2023 -2024 Eğitim-Öğretim yılında 4. sınıf, 5. sınıf, 8. sınıf, lise hazırlıksınıfı ve 9. sınıflarda eğitim gören öğrenciler sınava başvuru yapabilecekler.

DeneyapTeknoloji Atölyelerinde eğitim görmek isteyen adaylar özgün fikirlerini ortayaçıkaran, aynı zamanda teknik bilgilerini de kullanabilecekleri proje temelliaşamalardan geçiyor. Öğrencilerin; kendini ifade edebilme, özgün düşünme,yenilik katabilme, konu ile ilgili bilgi sahibi olma gibi çeşitli becerileridikkate alınarak değerlendirmeleri yapılıyor.

11 farklıprogram başlığında 36 ay süren bu eğitimler öğrencilere tamamen ücretsiz olaraksunulurken, öğrencilerin Deneyap Teknoloji Atölyelerine katılabilmesi içinsınav aşamalarını başarıyla tamamlamaları gerekiyor. Deneyap TeknolojiAtölyelerinde eğitim alan öğrenciler teknoloji alanında almış olduklarıeğitimleri, bilgi ve tecrübeleri kullanarak her eğitim sonunda projeşenliklerine katılıyor. Bu şenliklerde öğrenciler özgüven kazanarak takımlarınıkurup mentorleri eşliğinde ulusal ve uluslararası olmak üzere TEKNOFEST gibiyarışmalara hazırlanıyor. Eğitimlere paralel olarak Deneyap öğrencilerininsosyal gelişimlerine katkı sunmak amacıyla teknik ve bilimsel geziler, piknikve kamp programları da gerçekleştiriliyor.

Detaylıbilgiye sahip olmak ve başvuru yapmak için www.deneyap.org adresinikullanabilirsiniz.

SonBaşvuru Tarihi: 25 Şubat 2024

Başvurunuyap, “TEKNOLOJİ GELİŞTİREN BİR TÜRKİYE HEDEFİNDE” yeni Geleceğin TeknolojiYıldızı sen ol!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eyyübiye’de 20 ekiple yol çalışmasıÖnceki Haber

Eyyübiye’de 20 ekiple yol çalışması

Siverek’te köprü çöktü: 10 mahalleye ulaşım kesildiSonraki Haber

Siverek’te köprü çöktü: 10 mahalleye ula...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar