Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Beyazgül ülkü ocaklarının ilçe başkanlığının açılışına katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beyazgül ülkü ocaklarının ilçe başkanlığının açılışına katıldı
Abone ol
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bugüne kadar Şanlıurfa’ya birçok hizmet kazandırdıklarını belitererek, “Ne gerekiyorsa yaptık yapmaya da devam edeceğiz. İkinci dönemde de yapacağımız çok fazla şey var” dedi.

ŞanlıurfaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, MHP Şanlıurfa İl BaşkanıMahmut Güneş ile Haliliye ilçesinde Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı'nın açılışınakatıldı.

Cumhurİttifakının Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Zeynel Abidin Beyazgül,Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş ile Haliliyeilçesinde Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa Beyazgül'ünyanı sıra MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet YiğitYıldırım, AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Bayuk ve ülkü ocakları mensuplarıkatılım sağladı.

Açılıştakonuşan Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa’ya hizmeti bir ibadet bildiklerini vebu hedefte çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. Beyazgül, şunları söyledi:

“Anadolu topraklarınagirmek kefenini sırtına almakla mümkündür. Biz o tarihten günümüze kadarkefenimizi sırtımıza aldık ve yolumuzu yürüdük. Bu toprakların bir diğer önemliyönü de fedakârlık istemesi, şefkat istemesi, yürek ve anlayış istemesidir. Busebeple bu toprakların ismi Anadolu olmuştur. Bu dava uğruna karşılıksız bekamücadelesi veren herkesi tekrar selamlıyorum. Açılışa katılan herkese teşekkürediyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

 

Şanlıurfa’yaönemli projeleri, yapılamaz denilenleri ve hizmetleri kazandırdıklarınıkaydeden Beyazgül, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kızılay binası,Piazza kavşağı, Kızılkoyun Bahçesi, Kale arkası, turizm yolu, Asya ve Osmanlı mahalleleri,Akçakale yolu, Eyyübiye’deki kötü kokuyu da bitirdik. Trambüsügetiremiyorlardı. Çözülmesi zor olmasına rağmen çözdük. Ne gerekiyorsa yaptıkyapmaya da devam edeceğiz. İkinci dönemde de yapacağımız çok fazla şey var.Öncelikle Şanlıurfa’ya raylı sitemi getireceğiz. Proje ihalesi yapıldı. Dahasonra yapım ihalesine geçeceğiz. Garnizonun da yerini çözdük daha önce bukonuda mutabakata varmıştık. Bazı nedenlerle bu uygulamaları geciktirdik.Geçtiğimiz günlerde açıkladığımız projelerde ince eleyip sık dokuyarak çalışmayapılmasını istedik. Biz seçim var diye değil her zaman çalışmaya devamediyoruz.”

MHP Şanlıurfaİl Başkanı Mahmut Güneş ise Ülkü Ocakları'nın Türk milliyetçiliği ve ülkücühareketin önemine vurgu yaparak gençlerin ülkü ocaklarında güzel ahlaklayetiştirildiğini kaydetti.

ÜlküOcakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ise hedef ve hayalleringerçekleşiyor olmasının önemine değindi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfaspor evinde 1 puana razı olduÖnceki Haber

Şanlıurfaspor evinde 1 puana razı oldu

Eyyübiye’de 267 düzensiz göçmen yakalandıSonraki Haber

Eyyübiye’de 267 düzensiz göçmen yakaland...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar