Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Başkan Kuş’tan binlerce konutluk dev proje müjdesi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kuş’tan binlerce konutluk dev proje müjdesi!
Abone ol
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, parti teşkilatı ile bir araya geldiği toplantıda geçen beş yıllık hizmet süresini değerlendirdi. Önlerindeki beş yılda ilçede yapılacak projelerini de teşkilat üyeleri ile istişare eden Başkan Kuş, şehrin kaderini değiştirecek binlerce konutluk proje müjdesini de verdi.

Eyyübiye Millet Bahçesi’ndegerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, KadınKolları Başkanı Gülten Balcı, Gençlik Kolları Başkanı Hamza Göktaş, SeçimKoordinasyon Merkezi İlçe Başkanı Ömer Baykuş, AK Parti İlçe Koordinatörü CumaHündür ve teşkilat üyeleri katıldı.

Belediye başkanlığı görevindebulunduğu beş yıllık süre zarfında verdikleri destekten dolayı partililereteşekkür eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, koronavirüs pandemisi veakabinde gelişen ekonomik daralma, deprem ve sel felaketleri gibi zorlusüreçlere rağmen devam eden hizmet ve yatırımların önemine dikkat çekti.

Eyyübiye’ye yaptıklarıhizmetlerin, ilçenin ve şehrin kaderini değiştirecek nitelikte olduğunu, ancakbunun halka doğru ve iyi şekilde aktarılmasının önemli olduğuna değinen BaşkanKuş, Eyyübiye’de Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan turizm yolunun, kaleeteği kamulaştırmasının, Akçakale yolu genişletmesinin ve ilçedeki altyapıçalışmalarının devasa nitelikte yatırımlar olduğunu belirtti.

Eyyübiye Belediyesi olarak daTürkiye’nin en donanımlı üçüncü Millet Bahçesi, ilçenin yüzde 60’ına doğalgazulaştırılması, kırsalda stabilize ve asfalt yol yapımları, kentsel dönüşüm vekonut projeleri gibi yatırımlara dikkat çekti.

Belediye olarak halkın ihtiyacıolan pazar yeri, park yapımı gibi temel belediyecilik hizmetleri gibiçalışmaları birer proje olarak görmeyeceklerini, 1000 konutla başlayan yenişehir kurma çalışmalarına devam edeceklerini ve buna devasa yeni projelerekleyeceklerini ifade eden Kuş, “TOKİ Şanlıurfa’da 12 bin konut yapmayabaşladı. Biz bu 12 bin konutun 7 binini Eyyübiye’ye kazandırdık. Allahkendilerinden razı olsun, hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hem dedönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a ilçemizin durumunu anlattık,onlar da bizi kırmayarak 7 bin konutun yapımı talimatını verdiler. Bukonutların 4 bini tamamlanma aşamasında. Yine 1400 dönümlük rezerv yapıalanımıza ilave ettiğimiz 7000 dönümlük alanımız daha var. Burada, minimum 250bin nüfusu barındıracak yeni bir Eyyübiye kuruyoruz. Artık yapacağız demiyoruz.Yaptık, yaptıklarımıza da hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Eyyübiye’ningecekondu konusundaki mâkus talihini yenecek, yeni, modern Eyyübiye’yi inşallahhem Şanlıurfa’ya hem de Eyyübiyeli kardeşlerimize kazandırmış olacağız” diyekonuştu.

 

Geçen seçim, AK Partiteşkilatlarının güçlü çalışmaları sayesinde yüzde 73,4 oranında bir oy alarakgöreve geldiklerini anımsatan Başkan Kuş, “İnşallah bu seçimde bunun da üzerineçıkacağımıza inanıyorum” dedi.

Toplantı, ilçe genelindeuygulanacak projelerin istişare edilmesi ve seçim çalışmaları planlamasınınyapılmasının ardından sona erdi. 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Beyazgül: Şanlıurfa fuar şehri olacakÖnceki Haber

Başkan Beyazgül: Şanlıurfa fuar şehri ol...

Büyükşehir Belediyesinin projesinde buğday tarlası gübrelendiSonraki Haber

Büyükşehir Belediyesinin projesinde buğd...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar