Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Başkan Beyazgül: Şanlıurfa fuar şehri olacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Beyazgül: Şanlıurfa fuar şehri olacak
Abone ol
Türkiye’nin 81 şehrinden gelen, 150 farklı firmanın katılımıyla düzenlenen ve yöresel lezzetlerin Şanlıurfalıların beğenisine sunulduğu 12. Gıda - Yöresel Ürünler - Hadiyelik Eşya - Tekstil - Giyim ve El Sanatları Fuarı kapılarını açtı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de fuarı ziyaret ederek vatandaşlarla yakından ilgilenerek Şanlıurfa’nın fuar şehri olacağını kaydetti.

Türkiye’ninbirçok ilinden tescilli coğrafi işaretli yöresel ürünlerin sergilendiği 12.Gıda - Yöresel Ürünler - Hadiyelik Eşya - Tekstil - Giyim ve El Sanatları FuarıŞanlıurfa Fuar Merkezinde ziyaretçilerini ağılıyor. İlginin yoğun olduğu fuarıziyaret eden Başkan Beyazgül stantları tek tek dolaşarak katılımcı firmalarahayırlı kazançlar temennisinde bulundu.

Vatandaşlarınteveccühü ile karşılanan Başkan Beyazgül fuarı ziyaret eden vatandaşlarla dayakından ilgilenerek gelen talep ve önerileri dinledi. VatandaşlaraŞanlıurfa’nın fuarlar şehri olmaya devam edeceğini aktaran Başkan Beyazgül,şehrin değiştiğini ve güzelleştiğini ve yeni dönemde Şanlıurfa’nın daha dagüzelleşeceğini kaydetti.

Şanlıurfa’nınfuarlarlar şehri olma yönünde emin adımlarla ilerlediğini kaydeden BaşkanBeyazgül, “ şehrimizde 12.’si açılan Gıda - Yöresel Ürünler - Hadiyelik Eşya -Tekstil - Giyim ve El Sanatları Fuarındayız. Giyim ve gıda ürünlerinde öncüfirmalar burada stantlarını açtılar. Vatandaşlarımızın çok ilgisi var bu fuarafuar alanını gerçekten güzel bir ilgi görüyor. Bütün vatandaşlarımızı ŞanlıurfaFuar Merkezine davet ediyoruz. Bu fuarların devamı gelecektir. Geçmişte de şunuifade etmiştik. Şanlıurfa fuarlar şehri olacak demiştik. Yetkililerle yapmışolduğumuz görüşmelerde kadın girişimciler fuarı ve diğer fuarlar konusunda dahasık fuarlar yapılması konusunda bir prensip anlaşması da yaptık. Fuarlarınmemleketimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

 

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da seçimlerde 11 bin güvenlik personeli görev yapacakÖnceki Haber

Şanlıurfa’da seçimlerde 11 bin güvenlik...

Başkan Kuş’tan binlerce konutluk dev proje müjdesi!Sonraki Haber

Başkan Kuş’tan binlerce konutluk dev pro...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar