Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Başkan Kuş mahallelinin borcunu ödedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kuş mahallelinin borcunu ödedi
Abone ol
Eyyübiye Belediye Başkan Mehmet Kuş, Eyyüpnebi Mahalle’sinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahallede yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Kuş, vatandaşların talepleriyle ilgili birimlere talimat verdi. Zimem defteri geleneğini de sürdüren Başkan Kuş’un mahalledeki üç fırında tüm borçları ödeyerek satın aldığı veresiye defterleri, ocağa atılarak yakıldı. EyyübiyeBelediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyüpnebi Mahallesi’nde devam eden çalışmalarıinceledi. Başkan Yardımcısı Mehmet Elgün ile birlikte Eyyüpnebi Mahalle MuhtarıMahmut Karakuşlu’yu ziyaret eden Başkan Kuş, burada doğalgaz şebeke tesisisonrası devam eden çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.Muhtarlıktakibuluşmanın ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Kuş,vatandaşların taleplerini dinleyerek sorun ve şikayetlerin derhal çözülmesiiçin ilgili birimlere talimat verdi.Başkanlıkgörevine seçildiği 2019 yılından bu yana sürdürdüğü zimem defteri geleneğineEyyüpnebi Mahallesi’nde de devam eden Başkan Kuş, burada da üç fırındakiveresiye defterlerini tüm borçları ödeyerek satın aldı. Başkan Mehmet Kuş’un vehayırseverlerin maddi destekleriyle faaliyetler gösteren Eyyübiye Belediyesiİyilik Merkezi aracılığıyla satın alınan veresiye defterleri, fırına atılarakyakıldı.EyyüpnebiMahalle Muhtarı Mahmut Karakuşlu, mahalle sakinleri adına Başkan Kuş’a teşekkürederek, “Başkanımız, mahallemizdeki üç fırına olan tüm borçları ödedi. Tümmahalle sakinlerimizin bu fırınlara tek kuruş borcu kalmamıştır. Başkanımıza vehayır sahiplerine teşekkür ediyorum” dedi.

EyyübiyeBelediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyüpnebi Mahallesi’nde devam eden çalışmalarıinceledi. Başkan Yardımcısı Mehmet Elgün ile birlikte Eyyüpnebi Mahalle MuhtarıMahmut Karakuşlu’yu ziyaret eden Başkan Kuş, burada doğalgaz şebeke tesisisonrası devam eden çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Muhtarlıktakibuluşmanın ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Kuş,vatandaşların taleplerini dinleyerek sorun ve şikayetlerin derhal çözülmesiiçin ilgili birimlere talimat verdi.

Başkanlıkgörevine seçildiği 2019 yılından bu yana sürdürdüğü zimem defteri geleneğineEyyüpnebi Mahallesi’nde de devam eden Başkan Kuş, burada da üç fırındakiveresiye defterlerini tüm borçları ödeyerek satın aldı. Başkan Mehmet Kuş’un vehayırseverlerin maddi destekleriyle faaliyetler gösteren Eyyübiye Belediyesiİyilik Merkezi aracılığıyla satın alınan veresiye defterleri, fırına atılarakyakıldı.

EyyüpnebiMahalle Muhtarı Mahmut Karakuşlu, mahalle sakinleri adına Başkan Kuş’a teşekkürederek, “Başkanımız, mahallemizdeki üç fırına olan tüm borçları ödedi. Tümmahalle sakinlerimizin bu fırınlara tek kuruş borcu kalmamıştır. Başkanımıza vehayır sahiplerine teşekkür ediyorum” dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da vefat eden il emniyet müdür yardımcısı memleketine uğurlandıÖnceki Haber

Şanlıurfa’da vefat eden il emniyet müdür...

Bakan Murat Kurum Şanlıurfa’daSonraki Haber

Bakan Murat Kurum Şanlıurfa’da

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar