Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Başkan Kuş, Eyyübiye Millet Bahçesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kuş, Eyyübiye Millet Bahçesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi
Abone ol
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye MilletBahçesi’nde vatandaşla bir araya geldi.Başkan Kuş, millet bahçesinde kurulan dev ekrandavatandaşlarla birlikte MKE Ankaragücü-Şanlıurfaspor karşılaşmasını izledi.Aileleri ile birlikte millet bahçesinde hoşça vakitgeçirmek isteyen halkla sohbet eden Kuş, kendisine iletilen talepleri dinledi.Öte yandan ilçede yapılan çalışmalar ile ilgili vatandaşabilgi verdiği aktarılan Kuş’un, belediye olarak rutin hizmetlerin yanında halenon mahallede doğalgaz tesisi nedeniyle tahrip olan yolları yenilemeye devamettiklerini, yeni yerleşim birimlerinde yol açma ve genişletme çalışmalarınabaşladıklarını ifade ettiği kaydedildi.Başkan Kuş’un ilçenin eğitimine yönelik çalışmalarhakkında bilgiler verdiği de bildirildi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye MilletBahçesi’nde vatandaşla bir araya geldi.

Başkan Kuş, millet bahçesinde kurulan dev ekrandavatandaşlarla birlikte MKE Ankaragücü-Şanlıurfaspor karşılaşmasını izledi.

Aileleri ile birlikte millet bahçesinde hoşça vakitgeçirmek isteyen halkla sohbet eden Kuş, kendisine iletilen talepleri dinledi.

Öte yandan ilçede yapılan çalışmalar ile ilgili vatandaşabilgi verdiği aktarılan Kuş’un, belediye olarak rutin hizmetlerin yanında halenon mahallede doğalgaz tesisi nedeniyle tahrip olan yolları yenilemeye devamettiklerini, yeni yerleşim birimlerinde yol açma ve genişletme çalışmalarınabaşladıklarını ifade ettiği kaydedildi.

Başkan Kuş’un ilçenin eğitimine yönelik çalışmalarhakkında bilgiler verdiği de bildirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfalı Kudüs Şehidi Hasan Saklanın ismi Afganistan’da yaşatılacakÖnceki Haber

Şanlıurfalı Kudüs Şehidi Hasan Saklanın...

Şanlıurfa’da kayıp çocuklar bulunduSonraki Haber

Şanlıurfa’da kayıp çocuklar bulundu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar