Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Başkan Beyazgül’den Şanlıurfalılara aday tanıtım toplantısı teşekkürü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Beyazgül’den Şanlıurfalılara aday tanıtım toplantısı teşekkürü
Abone ol
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına katılımın yoğun olmasından dolayı teşekkür mesajı yayımladı. Başkan Beyazgül, 31 Mart’ta sandıkları patlatarak zafere ulaşacaklarını kaydetti.

Başkan Beyazgül mesajında,“Değerli Şanlıurfalı hemşehrilerim, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti GenelBaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 11 Nisan Kapalı Spor Salonundagerçekleştirilen 13 ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısına yoğunkatılımlarınız, her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanımıza olan derin sevginizbizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. 11 Nisan Kapalı Spor Salonu önüne gelen onbinlerce vatandaşımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifadeleriylebizlere göstermiştir ki ‘Şanlıurfa kararını’ vermiştir.

Bu vesileyle belirtmekgerekir ki ülke ve millet olarak tarihi bir dönemecin eşiğindeyiz. 31 Mart’takıymetli vatandaşlarımız hizmetlerin devamı, yatırım ve kalkınmanınsürdürülmesi adına önemli bir tercihte bulunacaktır.  Her zaman olduğu gibi halkımızın iradesi birkez daha tecelli edecektir. Tüm ülkede olduğu gibi Şanlıurfa’da da gerekbüyükşehir belediyemiz gerekse 13 ilçe belediyemiz mevcut hizmetleritaçlandırmaya, vatandaşımızın önündeki her engeli kaldırmaya, her mahzun gönlüalmaya gece gündüz demeden devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerlearamızda bulunarak bizlere güç veren Bakanlarımıza, TBMM Başkanvekilimiz BekirBozdağ’a Genel Başkan Yardımcılarımıza, milletvekillerimize, MKYK üyelerimize,Parti teşkilatlarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz. Olağanüstü ilgi ve katılımgöstererek aday tanıtım toplantımızı adeta şölene çeviren, birlik, beraberlikadına kardeşlik ruhunu zirveye çıkaran tüm vatandaşlarımıza en kalbiduygularımızla teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunuyoruz. Buvesileyle, 31 Marta yapılacak seçimlerin ülkemize, milletimize, Şanlıurfa’mıziçin hayırlara vesile olmasını niyaz ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

BİHA

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir Belediyesi öğrencileri tarımla buluşturduÖnceki Haber

Büyükşehir Belediyesi öğrencileri tarıml...

Şanlıurfa’da siber dolandırıcılık operasyonu: 4 kişi yakalandıSonraki Haber

Şanlıurfa’da siber dolandırıcılık operas...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar