Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Bakan Yerlikaya duyurdu: 5 bin 18 sosyal medya hesabında suç unsuru tespit edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Yerlikaya duyurdu: 5 bin 18 sosyal medya hesabında suç unsuru tespit edildi
Abone ol
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 28 Eylül-12 Ekim tarihleri arasında siber suçlar kapsamında 5️ bin 18 sosyal medya hesabındaki paylaşımlarda suç unsuru tespit edildiğini açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya asayiş, güvenlik, siber, narkotik,kaçakçılık ve diğer suçlara yönelik düzenlenen siberağ operasyonların iki haftalıkbilançosunu açıkladı.Bu kapsamda 5 bin 18 sosyal medya hesabındakipaylaşımlarda suç unsuru tespit edildiğini ifade etti. Tespit edilen hesaplardaki paylaşımların 2️ bin 705’iasayiş, 1️.184 terör, 3️83’ü güvenlik, 8️4’ü siber, 9️5 ’i narkotik, 7️0kaçakçılık ve 497’sinin diğer suç türleri olduğu belirlendi.YERLİKAYA: TOPLUMUMUZU SAPKIN DÜŞÜNCELERİYLEZEHİRLEMEYE ÇALIŞANLARA ACIMAYACAĞIZBakan Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığıpaylaşımla siber suçlarda önleyicilik için suç ve suç odaklarına karşı milletçetopyekun bir mücadele vermek zorunda olduğunuza değinerek şu ifadeleri kullandı:“Bu süreçte medyamız, üniversitelerimiz, okullarımız,anne babalar, yani toplumun tüm kesimlerinin, devlet kurumlarının ve siviltoplum kuruluşlarının iş birliği içinde birlikte hareket etmesi gerekir.Sosyal medyada, başta göz aydınlığımız yavrularımız vegençlerimiz olmak üzere toplumumuzu sapkın düşünceleriyle zehirlemeyeçalışanlara acımayacağız. Siber devriyelerimiz suç önleyici faaliyetlerine 7/24iz takip ederek devam edecekSiber suçlarda önleyicilik için suç ve suç odaklarınakarşı milletçe topyekun bir mücadele vermek zorundayız. Bu süreçte medyamız,üniversitelerimiz, okullarımız, anne babalar, yani toplumun tüm kesimlerinin,devlet kurumlarının ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği içinde birliktehareket etmesi gerekir”.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya asayiş, güvenlik, siber, narkotik,kaçakçılık ve diğer suçlara yönelik düzenlenen siberağ operasyonların iki haftalıkbilançosunu açıkladı.

Bu kapsamda 5 bin 18 sosyal medya hesabındakipaylaşımlarda suç unsuru tespit edildiğini ifade etti.  

Tespit edilen hesaplardaki paylaşımların 2️ bin 705’iasayiş, 1️.184 terör, 3️83’ü güvenlik, 8️4’ü siber, 9️5 ’i narkotik, 7️0kaçakçılık ve 497’sinin diğer suç türleri olduğu belirlendi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığıpaylaşımla siber suçlarda önleyicilik için suç ve suç odaklarına karşı milletçetopyekun bir mücadele vermek zorunda olduğunuza değinerek şu ifadeleri kullandı:

“Bu süreçte medyamız, üniversitelerimiz, okullarımız,anne babalar, yani toplumun tüm kesimlerinin, devlet kurumlarının ve siviltoplum kuruluşlarının iş birliği içinde birlikte hareket etmesi gerekir.

Sosyal medyada, başta göz aydınlığımız yavrularımız vegençlerimiz olmak üzere toplumumuzu sapkın düşünceleriyle zehirlemeyeçalışanlara acımayacağız. Siber devriyelerimiz suç önleyici faaliyetlerine 7/24iz takip ederek devam edecek

Siber suçlarda önleyicilik için suç ve suç odaklarınakarşı milletçe topyekun bir mücadele vermek zorundayız. Bu süreçte medyamız,üniversitelerimiz, okullarımız, anne babalar, yani toplumun tüm kesimlerinin,devlet kurumlarının ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği içinde birliktehareket etmesi gerekir”.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Malatya’da 5,9 büyüklüğünde depremÖnceki Haber

Malatya’da 5,9 büyüklüğünde deprem

Şanlıurfa’da kayıp 8 çocuk ailelerine kavuştu!Sonraki Haber

Şanlıurfa’da kayıp 8 çocuk ailelerine ka...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar