Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Bakan açıkladı: 6 organize suç örgütü çökertildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan açıkladı: 6 organize suç örgütü çökertildi
Abone ol
Bakan Yerlikaya, 6 organize suç örgütünün ’Kuyu-34’ ve ’Kuyu-35’ operasyonlarıyla çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda suç örgütü üyesi 91 kişi tutuklandı, çok sayıda silah ve dijital materyal ele geçirildi. BakanYerlikaya, 6 organize suç örgütünün ’Kuyu-34’ ve ’Kuyu-35’ operasyonlarıylaçökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda suç örgütü üyesi 91 kişi tutuklandı, çoksayıda silah ve dijital materyal ele geçirildi.İçişleriBakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre, Cumhuriyet Başsavcılıklarıile Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; İl EmniyetMüdürlükleri KOM Şube Müdürlüklerince; Bursa, Gaziantep, İzmir, Kahramanmaraş,Konya, Sakarya ve Siirt olmak üzere 7 ilde ”Kuyu-32” ve”Kuyu-33” operasyonları düzenlendi. Düzenlenen operasyonlardaİzmir’de Erkan Bulu, Kahramanmaraş’ta Vahdettin Yardım, Konya’da Mehmet ElagözBildik, Sakarya’da Selçuk Delikara ve İhsan Astam, Gaziantep’te cezaevinde olanCuma Ali Dursun Bursa’da yurt dışında tutuklu olarak bulunan B.G. ve Siirt’tecezaevinde olan Rıdvan Dündar’ın elebaşılığını yaptığı 8 ayrı organize suçörgütüne üye 95 şüpheli yakalandı. Organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; Suçişlemek amacıyla örgüt kurmak, nitelikli yağma, kasten öldürmeye teşebbüs,kasten yaralama, tehdit, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, malazarar verme, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, tefecilik, şantaj, 6136 sayılıkanuna muhalefet suçlarından haklarında soruşturma başlatıldı. Operasyonlarsonucu, 24 adet ruhsatsız tabanca, 11 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet otomatiktabanca, 9 adet kesici delici alet, muhtelif miktarda uyuşturucu madde ve çoksayıda çek-senet ele geçirildi.BİHA

BakanYerlikaya, 6 organize suç örgütünün 'Kuyu-34' ve 'Kuyu-35' operasyonlarıylaçökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda suç örgütü üyesi 91 kişi tutuklandı, çoksayıda silah ve dijital materyal ele geçirildi.

İçişleriBakanı Ali Yerlikaya'nın paylaştığı bilgilere göre, Cumhuriyet Başsavcılıklarıile Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; İl EmniyetMüdürlükleri KOM Şube Müdürlüklerince; Bursa, Gaziantep, İzmir, Kahramanmaraş,Konya, Sakarya ve Siirt olmak üzere 7 ilde "Kuyu-32" ve"Kuyu-33" operasyonları düzenlendi. Düzenlenen operasyonlardaİzmir'de Erkan Bulu, Kahramanmaraş'ta Vahdettin Yardım, Konya'da Mehmet ElagözBildik, Sakarya'da Selçuk Delikara ve İhsan Astam, Gaziantep'te cezaevinde olanCuma Ali Dursun Bursa'da yurt dışında tutuklu olarak bulunan B.G. ve Siirt'tecezaevinde olan Rıdvan Dündar'ın elebaşılığını yaptığı 8 ayrı organize suçörgütüne üye 95 şüpheli yakalandı. Organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; Suçişlemek amacıyla örgüt kurmak, nitelikli yağma, kasten öldürmeye teşebbüs,kasten yaralama, tehdit, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, malazarar verme, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, tefecilik, şantaj, 6136 sayılıkanuna muhalefet suçlarından haklarında soruşturma başlatıldı. Operasyonlarsonucu, 24 adet ruhsatsız tabanca, 11 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet otomatiktabanca, 9 adet kesici delici alet, muhtelif miktarda uyuşturucu madde ve çoksayıda çek-senet ele geçirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da yakalanan şahsın üzerinden uyuşturucu ele geçirildiÖnceki Haber

Şanlıurfa’da yakalanan şahsın üzerinden...

Şanlıurfa’da narkotik operasyonları: 20 gözaltıSonraki Haber

Şanlıurfa’da narkotik operasyonları: 20...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar