Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Akçakale’de 600 Kilo Bozuk Et Ele Geçirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akçakale’de 600 Kilo Bozuk Et Ele Geçirildi
Abone ol
Akçakale’de kaynağı belli olmayan yaklaşık 600 kilo bozulmuş et ele geçirildi. İşyeri sahibine cezai işlem uygulanırken, işyeri mühürlenerek kapatıldı. AKÇAKALE- Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine zabıta ekipleri ileİlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin bir işyerine gerçekleştirdiğidenetimde, yaklaşık 600 kilo kaynağı belli olmayan ve bozulmuş et elegeçirildi. Zabıta ekipleri, denetim sırasında insan sağlığına uygunolmayan koşullarda saklanan etlerin bulunduğu iş yerinde dolaplara el koydu.Bozuk etlerin poşetler içerisinde uygunsuz şekildedepolandığını tespit eden ekipler, halk sağlığını tehlikeye atan bu ürünleriimha edilmek üzere el koydu. İşyeri sahibine cezai işlem uygulanırken, iş yerimühürlenerek kapatıldı.Akçakale Belediyesi zabıta ekipleri, vatandaşların sağlığınıkorumak için denetimlerin sıklaştırılacağını ve bu tür olumsuzluklara karşıkararlılıkla mücadele edileceğini söylediler.EYYÜBİYE’DE TARİHİ GEÇMİŞ 700 KİLOGRAM TAVUK VE SAKATAT ELEGEÇİRİLDİEyyübiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafındanbir işletmede tarihi geçmiş 700 kilogram tavuk vesakatat ele geçirildi.BİHA

AKÇAKALE- Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine zabıta ekipleri ileİlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin bir işyerine gerçekleştirdiğidenetimde, yaklaşık 600 kilo kaynağı belli olmayan ve bozulmuş et elegeçirildi.

Zabıta ekipleri, denetim sırasında insan sağlığına uygunolmayan koşullarda saklanan etlerin bulunduğu iş yerinde dolaplara el koydu.

Bozuk etlerin poşetler içerisinde uygunsuz şekildedepolandığını tespit eden ekipler, halk sağlığını tehlikeye atan bu ürünleriimha edilmek üzere el koydu. İşyeri sahibine cezai işlem uygulanırken, iş yerimühürlenerek kapatıldı.

Akçakale Belediyesi zabıta ekipleri, vatandaşların sağlığınıkorumak için denetimlerin sıklaştırılacağını ve bu tür olumsuzluklara karşıkararlılıkla mücadele edileceğini söylediler.

EYYÜBİYE’DE TARİHİ GEÇMİŞ 700 KİLOGRAM TAVUK VE SAKATAT ELEGEÇİRİLDİ

Eyyübiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafındanbir işletmede tarihi geçmiş 700 kilogram tavuk vesakatat ele geçirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa dahil 53 ilde uyuşturucu operasyonu: 335 gözaltıÖnceki Haber

Şanlıurfa dahil 53 ilde uyuşturucu opera...

Eyyübiye’de 108 şahıs yakalandıSonraki Haber

Eyyübiye’de 108 şahıs yakalandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar