Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Adıyaman’da marketlerde fahiş fiyat ve stokçuluğa karşı sıkı denetimler sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adıyaman’da marketlerde fahiş fiyat ve stokçuluğa karşı sıkı denetimler sürüyor
Abone ol

ADIYAMAN (AA) Adıyaman'da, Ticaret ile İl Tarım ve Orman müdürlükleri, zabıta ve vergi denetim görevlilerinden oluşan ekipler, marketlerde fahiş fiyat uygulamalarına karşı denetim gerçekleştiriyor.

Adıyaman Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşların ihtiyaç duyduğu bazı temel gıda ürünlerinde ortaya çıkan stok ve fahiş fiyat artışı konularında ekipler denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Valilik koordinasyonunda Ticaret İl Müdürlüğü, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile belediye zabıta ekiplerinden oluşan denetim ekipleri, yerel ve zincir marketlerde "ayçiçeği yağı stokçuluğu" ve "fahiş fiyat uygulamaları" denetimlerini sıklaştırdı.

Ekipler, denetimlerde marketlerin reyonlarındaki ve depolarındaki yağ ürünlerinin fiyatını, stok durumunu ve faturalarını inceledi.

Fahiş fiyat farkı, raf ve kasa fiyatları arasındaki uyumsuzluk, etiketsiz ürün satışı ve stok yapılması gibi durumları kontrol eden ekipler, iş yeri sahiplerini stokçuluk yapmamaları konusunda uyararak denetimlerin aralıksız süreceğini ve söz konusu ihlalleri gerçekleştiren firmalarla ilgili yasal işlemlerin yapılacağını belirtti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Adıyaman’da uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandıÖnceki Haber

Adıyaman’da uyuşturucu operasyonunda yak...

Harranlı kadınlar eski yemekleri yaşatıyor  Sonraki Haber

Harranlı kadınlar eski yemekleri yaşatıy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar