Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Viranşehir’de anjiyo ünitesi kuruluyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Viranşehir’de anjiyo ünitesi kuruluyor
Abone ol
Viranşehir’de kalp rahatsızlıklarına erken müdahale edebilmek için Viranşehir Devlet Hastanesinde anjiyo ünitesi kurulacak. Kalp rahatsızlıklarında erken müdahale hayati önem taşıyor.Hastanede anjiyo yapılabilmesi, İlçenin sağlıkta geldiği noktayı göstermesiaçısından önem taşımaktadır. Koroner Anjiyografi Kısa süre içerisindeViranşehir halkının hizmetine girecek.İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, Hizmet Başkanlarıile birlikte Viranşehir Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunarak, HastaneBaşhekimi Uzm. Dr. Muhammet Yılmaz dan sunulan sağlık hizmeti hakkında bilgialdı. İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz “Sağlık tesisleriziyaretleri kapsamında Viranşehir ilçe Devlet Hastanesi’ni ziyaret ettik. ViranşehirDevlet Hastanemiz 200 yataklı bir hastane vatandaşların kaliteli sağlık hizmetialabilmeleri ve Sağlık hizmet sunumundan tam kapasite ile faydalanabilmeleriiçin çalışmalarımız sürekli devam ediyor. Bugünde Hastanemizde İnşaatçalışmaları devam eden ve 8 yataktan 20 yatağa çıkarılan yeni doğan yoğun bakımünitesini yerinde inceledik,20 yatak ile birlikte yoğun bakım sayısı 43’eçıkarılmış olacak. İl Sağlık müdürlüğümüz Mühendis ve mimarları ile birlikteyakın zamanda Viranşehir için planladığımız Anjiyografi ünitesi için yertespiti ve yerinde değerlendirmeler yaptık. Endoskopi ünitesi Viranşehirhalkının hizmetine sunuldu. Uzmanlarımız ile endoskopi artık Viranşehirhastanesinde yapılıyor ilçe dışına gitmeye gerek kalmamış oldu.20 yataklı yenidoğan yapılmasıyla birlikte ihtiyaç duyulan 20 yataklı anne otelininde yertespiti ile birlikte yapımına karar verdik. Viranşehir Devlet Hastanemiz 200yataklı bir hastane yatak kapasitesini 250 yatağa çıkarıyoruz. Bakanlıkdüzeyinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu şekilde personel pdc oranında artışolacaktır. Solmaz, Viranşehir Devlet Hastanesi’nde yapılan bu çalışmaların yanısıra, polikliniklerin dizaynı ve acil servis hizmetlerinin revizyonu gibikonularda da değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca, bölgedeki diğer sağlıkhizmetleri, fizik tedavi, TRSM hizmetleri, KETEM, gebe okulu ve evde sağlıkhizmetleri ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bu çalışmalarla,Viranşehir ve çevre ilçelerdeki sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak vemerkeze yapılan hasta sevklerini azaltmak hedefleniyor.” ifadelerini kullandı.BİHA

Kalp rahatsızlıklarında erken müdahale hayati önem taşıyor.Hastanede anjiyo yapılabilmesi, İlçenin sağlıkta geldiği noktayı göstermesiaçısından önem taşımaktadır. Koroner Anjiyografi Kısa süre içerisindeViranşehir halkının hizmetine girecek.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, Hizmet Başkanlarıile birlikte Viranşehir Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunarak, HastaneBaşhekimi Uzm. Dr. Muhammet Yılmaz dan sunulan sağlık hizmeti hakkında bilgialdı.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz “Sağlık tesisleriziyaretleri kapsamında Viranşehir ilçe Devlet Hastanesi’ni ziyaret ettik. ViranşehirDevlet Hastanemiz 200 yataklı bir hastane vatandaşların kaliteli sağlık hizmetialabilmeleri ve Sağlık hizmet sunumundan tam kapasite ile faydalanabilmeleriiçin çalışmalarımız sürekli devam ediyor. Bugünde Hastanemizde İnşaatçalışmaları devam eden ve 8 yataktan 20 yatağa çıkarılan yeni doğan yoğun bakımünitesini yerinde inceledik,20 yatak ile birlikte yoğun bakım sayısı 43’eçıkarılmış olacak. İl Sağlık müdürlüğümüz Mühendis ve mimarları ile birlikteyakın zamanda Viranşehir için planladığımız Anjiyografi ünitesi için yertespiti ve yerinde değerlendirmeler yaptık. Endoskopi ünitesi Viranşehirhalkının hizmetine sunuldu. Uzmanlarımız ile endoskopi artık Viranşehirhastanesinde yapılıyor ilçe dışına gitmeye gerek kalmamış oldu.20 yataklı yenidoğan yapılmasıyla birlikte ihtiyaç duyulan 20 yataklı anne otelininde yertespiti ile birlikte yapımına karar verdik. Viranşehir Devlet Hastanemiz 200yataklı bir hastane yatak kapasitesini 250 yatağa çıkarıyoruz. Bakanlıkdüzeyinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu şekilde personel pdc oranında artışolacaktır. Solmaz, Viranşehir Devlet Hastanesi'nde yapılan bu çalışmaların yanısıra, polikliniklerin dizaynı ve acil servis hizmetlerinin revizyonu gibikonularda da değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca, bölgedeki diğer sağlıkhizmetleri, fizik tedavi, TRSM hizmetleri, KETEM, gebe okulu ve evde sağlıkhizmetleri ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bu çalışmalarla,Viranşehir ve çevre ilçelerdeki sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak vemerkeze yapılan hasta sevklerini azaltmak hedefleniyor.” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sağlık Bakanlığından “Yaşama Yol Ver” ver projesiÖnceki Haber

Sağlık Bakanlığından “Yaşama Yol Ver” ve...

Akçakale yolu üzerinde fabrikada yangın çıktıSonraki Haber

Akçakale yolu üzerinde fabrikada yangın...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar