Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Viranşehir Belediyespor’a para cezası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Viranşehir Belediyespor’a para cezası
Abone ol
Pazarspor-Viranşehir Belediyespor maçında yedek kulübesinde lisanslı fizyoterapist veya masör bulundurulmaması nedeniyle Viranşehir Belediyespor’a 21 bin TL para cezası verildi. ŞANLIURFA- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol DisiplinKurulu (PFDK) kararlarını açıkladı.Ceza alan kulüpler arasında Viranşehir Belediyespor da yeraldı.PFDK’nın yaptığı açıklamaya göre, Viranşehir BelediyeSpor’un müsabaka sırasında yedek kulübesinde lisanslı fizyoterapist veya masörbulundurmaması talimatlara aykırı bulundu ve bu sebeple kulüp, 21 bin TL paracezası ile cezalandırıldı.TFF’nin açıklamasında Viranşehir Belediyespor ile ilgilikısımda yer alan ifadeler şöyle: “ VİRANŞEHİR BELEDİYESPOR Kulübünün, 29.09.2024 tarihinde oynanan PAZARSPOR-VİRANŞEHİR BELEDİYE SPORNesine 3. Lig 3. Grup müsabakasında, yedek kulübesinde lisanslı birfizyoterapist veya masör bulundurulmamasından dolayı talimatlara aykırılıknedeniyle 21.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir”..BİHA

ŞANLIURFA- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol DisiplinKurulu (PFDK) kararlarını açıkladı.

Ceza alan kulüpler arasında Viranşehir Belediyespor da yeraldı.

PFDK’nın yaptığı açıklamaya göre, Viranşehir BelediyeSpor’un müsabaka sırasında yedek kulübesinde lisanslı fizyoterapist veya masörbulundurmaması talimatlara aykırı bulundu ve bu sebeple kulüp, 21 bin TL paracezası ile cezalandırıldı.

TFF’nin açıklamasında Viranşehir Belediyespor ile ilgilikısımda yer alan ifadeler şöyle:

 “ VİRANŞEHİR BELEDİYESPOR Kulübünün, 29.09.2024 tarihinde oynanan PAZARSPOR-VİRANŞEHİR BELEDİYE SPORNesine 3. Lig 3. Grup müsabakasında, yedek kulübesinde lisanslı birfizyoterapist veya masör bulundurulmamasından dolayı talimatlara aykırılıknedeniyle 21.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir".

.BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Doğal olan normal doğum temasıyla Şanlıurfa’ya plaket verildiÖnceki Haber

Doğal olan normal doğum temasıyla Şanlıu...

Viranşehir’de kaçakçılık operasyonuSonraki Haber

Viranşehir’de kaçakçılık operasyonu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar