Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Vekil Açanal çalışmalarını sürdürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vekil Açanal çalışmalarını sürdürüyor
Abone ol
Meclis’in tatile girmesinin ardından Şanlıurfa’ya gelen Milletvekili Zemzem Gülender Açanal çalışmalarına devam ediyor.

Meclis’in tatile girmesinin ardından Şanlıurfa’ya gelen Milletvekili Zemzem Gülender Açanal çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) tatile girmesiyle birlikte geldiği memleketince kanaat önderleri, STK, esnaf, parti, belediye, valilik ziyaretlerinin yanı sıra kırsal ve merkezde de çalışmalarını sürdürüyor.

Açanal, Eyyübiye Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Halil Beyaz ve Mehmet Sel, Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı ve Gençlik Kolları Başkanı Halil Müjde ile birlikte Akarbaşı esnafını ziyaret edip sorunlarını dinlediklerini ve yerinde çözümler ürettiklerini söyledi.

Ziyaretlerle ile ilgili bilgi veren Açanal, “Şanlıurfa Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Kasım Yenigün hocamızı ziyaret ettik. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alıp, şehrimiz için yapabileceklerimizi konuştuk. Sonrasında Onikiler Mahallemizde hayat mücadelesi veren ailemizi ziyaret edip dertlerine ortak olmaya çalıştık. Daha sonra doğup büyüdüğüm Bıçakçılı Mahallesinde, Dergâh Kitabevi sahibi ve eski Hal Müdürümüz İbrahim Halil Özen'i ve mahalle esnafını ziyaret ettik. Beni yıllar öncesine götüren bu güzel sohbet için teşekkür ederim. Yine OSB Müdürü Yunus Emre Aksu Beyi ziyaret edip yatırımcımızın sorunlarıyla ilgili bilgi aldık. OSB ziyaretimizde Karacadağ Kalkınma Ajansı Şanlıurfa Koordinatörü Yunus Çolak Bey de bize eşlik etti. Organize Sanayi Bölgemizde yatırımcılarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Şehrimizde istihdama katkıda bulunan Uğur Tekstil ve Yağız Tekstil sahiplerine Şanlıurfa adına teşekkür ediyorum. Organize Sanayi Bölgemizde Safran Tekstil ve Aközbekler Tekstil firmalarımızı ziyaret ettik. Üretime ve istihdama katkıda bulunan tüm yatırımcılarımıza destek olmak, sorunlarını çözmek vazifemizdir. Bu gün de Şanlıurfa Eyyübiye Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Kestop ve Hacıbayram, Ulak, Ruha, Karakoyunlu, Asya, İkizce, Yolbilir, Altıkonak, Selçuklu ve Buhara mahalle muhtarlarını ziyaret edip, 11 mahallemizin muhtarıyla sohbet edip mahallelimizin taleplerini dinledik. Fırsat buldukça ilçelerimizi de ziyaret ederek gerek teşkilat mensupları ve gerekse vatandaşlarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
3 kardeşi vuran şahıs tutuklandıÖnceki Haber

3 kardeşi vuran şahıs tutuklandı

Akar, ABD Savunma Bakanı Esper ile görüştüSonraki Haber

Akar, ABD Savunma Bakanı Esper ile görüş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar