Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Uyuşturucu bağımlısı baba, çocuklarına şiddet uyguluyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uyuşturucu bağımlısı baba, çocuklarına şiddet uyguluyor
Abone ol
Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde uyuşturucu kullanan bir kişinin çocuklarına işkence yaptığı iddia edildi. Aile, bu kişinin yakalanmasını istiyor ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın çocuklara sahip çıkmasını talep ediyor.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde oturan R.Ç. iddiaya göre hem uyuşturucu ticareti yapıyor hem de uyuşturucu kullanıyor. Uyuşturucu kullandığı için sürekli eşi ve çocuklarına işkence yapan R.Ç’nin yakalanmasını isteyen aile, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın da şiddete maruz kalan çocuklara sahip çıkmasını istiyor.

Gördükleri şiddet karşısında çocuklarını da alıp kardeşinin evine sığınan R.Ç’nin eşi N.Ç. eşinin gözaltına alınmasını isteyerek, gerekli işlemlerin yapılmasını istedi. Çocukların gördüğü şiddetin boyutu ise, vücutlarındaki morluklardan anlaşılıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa'da özel çocuklar "Down Kafe"de sosyalleşiyorÖnceki Haber

Şanlıurfa'da özel çocuklar "Down Kafe"de...

BAŞKAN YALÇINKAYA’DAN 11 NİSAN KURTULUŞ MESAJISonraki Haber

BAŞKAN YALÇINKAYA’DAN 11 NİSAN KURTULUŞ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar