Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Uruguaylı golcüden Urfaspor taraftarına mesaj

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uruguaylı golcüden Urfaspor taraftarına mesaj
Abone ol
Geçirdiği sakatlık sonrası ciddi bir operasyon geçiren Şanlıurfaspor’un Uruguaylı golcüsü Joaquin Ardaiz, ameliyatının iyi geçtiğini belirterek, “Şimdi sadece dinlenmek ve en iyi şekilde geri dönmek için odaklanmak kaldı” dedi.

Trenyol 1.Lig 5'inci haftasında Ankara Keçiörengücü maçında girdiği ikili mücadelesonucu sol diz ön çapraz bağında kopma tespit edilen Uruguaylı golcüAdraiz'in ülkesinde tedavisi sürüyor. 

Ciddi biroperasyon geçiren golcü oyuncu, sağlık durumuna ilişkin Instagram hesabındanpaylaşımda bulundu.

Ameliyatınınbaşarılı şekilde geçtiğini belirten Ardaiz, “Bugünlere gelmemi sağlayan sevgigösterileri ve cesaret verici mesajlar için hepinize teşekkür etmek istedim,ameliyat çok iyi geçti, şimdi sadece dinlenmek ve iyileşmeme odaklanmak ve enkısa sürede ve en iyi şekilde geri dönmek için odaklanmak kaldı” ifadelerinikullandı.

JoaquinArdaiz’in, Keçiörengücü karşılaşmasından sonra yapılan tetkiklerinde sol diz önçapraz bağında tamamen bütünlük kaybı, lateral menüsküste yırtık ve dış yanbağda yaralanma tespit edilmişti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Halfeti’de silah atılmasına karşı bilgilendirme çalışmasıÖnceki Haber

Halfeti’de silah atılmasına karşı bilgil...

Viranşehir’de ‘ilçe spor güvenlik kurulu’ toplantısı yapıldıSonraki Haber

Viranşehir’de ‘ilçe spor güvenlik kurulu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar