Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Telefon dolandırıcısı Harran’da yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Telefon dolandırıcısı Harran’da yakalandı
Abone ol
Harran’da JASAT ekipleri hakkında kamu görevlisi, sigortacı kredi çalışanı olarak tanıtması suretiyle dolandırıcılık yapan şüpheli düzenlenen operasyon ile saklandığı ikamette yakalandı. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı kent genelindeçalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Jandarma Suç Araştırma Timi(JASAT) ekipleri, çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanması için çalışmabaşlattı.İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT ekipleri ve Harran İlçeJandarma komutanlığı ekipleri, “Dolandırıcılık suçlarına karşı” yapılançalışmalar kapsamında hakkında kendisini kamu görevlisi veya banka, sigorta,kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtması veya bu kurumları araç olarakkullanılması suretiyle dolandırıcılık yaptığı tespit edilen H.D.’nin Harran ilçesindeolduğu bilgisi üzerine belirlenen adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda H.D. gözaltına alındı.Adreste yapılan aramada, 6 adet dokunmatik cep telefonu, 6 adetflaş bellek, 2 adet usb dağıtıcı, 5 adettelefon şarj cihazı, 11 adet arabağlantı kablosu, 5 adet kol saati, adet tablet kalemi, adetsim kart, 7 Bin 400 TL nakit para ve 99adet uyuşturucu hap ele geçirildi.Gözaltına alınan şüpheli işlemleri için jandarma karakolunagötürüldü. BİHA

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı kent genelindeçalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Jandarma Suç Araştırma Timi(JASAT) ekipleri, çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanması için çalışmabaşlattı.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT ekipleri ve Harran İlçeJandarma komutanlığı ekipleri, “Dolandırıcılık suçlarına karşı” yapılançalışmalar kapsamında hakkında kendisini kamu görevlisi veya banka, sigorta,kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtması veya bu kurumları araç olarakkullanılması suretiyle dolandırıcılık yaptığı tespit edilen H.D.’nin Harran ilçesindeolduğu bilgisi üzerine belirlenen adrese operasyon düzenlendi.

Operasyonda H.D. gözaltına alındı.

Adreste yapılan aramada, 6 adet dokunmatik cep telefonu, 6 adetflaş bellek, 2 adet usb dağıtıcı, 5  adettelefon şarj cihazı, 11  adet arabağlantı kablosu, 5 adet kol saati,   adet tablet kalemi,   adetsim kart, 7 Bin 400 TL  nakit para ve 99adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli işlemleri için jandarma karakolunagötürüldü. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da otomobil takla attı, 1 yaralıÖnceki Haber

Şanlıurfa’da otomobil takla attı, 1 yara...

Kırmızı ette fiyatlar nasıl oldu?Sonraki Haber

Kırmızı ette fiyatlar nasıl oldu?

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar