Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Tedavi edilen dağ keçisi doğaya bırakıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tedavi edilen dağ keçisi doğaya bırakıldı
Abone ol
Adıyaman’da vatandaşların yaralı halde bulduğu dağ keçisi Şanlıurfa’da 8 ay süren tedavisinin ardından doğaya bırakıldı. Adıyaman’ınkırsal bölgesinde duyarlı vatandaşlar tarafından yaralı bir dağ keçisi bulundu.Ekipler, yaralı hayvanı fark edince durumu hemen yetkililere bildirdi. Yapılanhızlı müdahale sonucunda dağ keçisi, Doğa Koruma ve Milli Parklar ŞubeMüdürlüğü ekiplerine teslim edildi.Doğa Korumave Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen hayvan, bakımı vetedavisi için Şanlıurfa Gölpınar Yaban Hayvanı Kurtarma ve RehabilitasyonMerkezine gönderildi.GölpınarYaban Hayvanı Tedavi ve Rehabilitasyon merkezinde 8 ay süren tedavisin ardındandağ keçisi Adıyaman’da tekrar doğaya bırakıldı.Doğa Korumave Milli Parklar 3. Bölge Şanlıurfa Şubesinde yapılan paylaşımda şu bilgilereyer verdi;“Adıyaman’dayaralı halde bulunan dağ keçisi tedavi edilmek üzere Ş.urfa Gölpınar YabanHayvanı Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine getirilmiştir. Merkezde uygulanan 8aylık tedavi sürecinin ardından dağ keçisi Adıyaman ilinde doğaya bırakılmıştır”BİHA

Adıyaman'ınkırsal bölgesinde duyarlı vatandaşlar tarafından yaralı bir dağ keçisi bulundu.Ekipler, yaralı hayvanı fark edince durumu hemen yetkililere bildirdi. Yapılanhızlı müdahale sonucunda dağ keçisi, Doğa Koruma ve Milli Parklar ŞubeMüdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Doğa Korumave Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen hayvan, bakımı vetedavisi için Şanlıurfa Gölpınar Yaban Hayvanı Kurtarma ve RehabilitasyonMerkezine gönderildi.

GölpınarYaban Hayvanı Tedavi ve Rehabilitasyon merkezinde 8 ay süren tedavisin ardındandağ keçisi Adıyaman’da tekrar doğaya bırakıldı.

Doğa Korumave Milli Parklar 3. Bölge Şanlıurfa Şubesinde yapılan paylaşımda şu bilgilereyer verdi;

“Adıyaman'dayaralı halde bulunan dağ keçisi tedavi edilmek üzere Ş.urfa Gölpınar YabanHayvanı Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine getirilmiştir. Merkezde uygulanan 8aylık tedavi sürecinin ardından dağ keçisi Adıyaman ilinde doğaya bırakılmıştır”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
14 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli Eyyübiye’de yakalandıÖnceki Haber

14 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan...

Şanlıurfa’da başı boş köpekler kaldırımları işgal ettiSonraki Haber

Şanlıurfa’da başı boş köpekler kaldırıml...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar