Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Siverek’te çiftçiler eylem yaptı, yolu trafiğe kapattı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Siverek’te çiftçiler eylem yaptı, yolu trafiğe kapattı!
Abone ol
Siverek’te kırsal mahallelerde sık sık elektrik kesintileri yaşandığını ileri süren çiftçiler eylem yaptı. Arazilerini sulayamadıklarını ve mağdur olduklarını belirten çok sayıda çiftçi, traktörleri ile yolları kapatarak tepkilerini dile getirdi. Şanlıurfa’nın Siverek ilçesindekırsal mahallerde elektrik kesintileri yaşandığını iddia eden çiftçiler,Şanlıurfa-Siverek kara yolunda eylem yaptı.Olay, Siverek’in Güney Mahallesindeyaşandı. Elektrik kesintilerinden dolayı arazilerini sulayamadıklarını vemağdur olduklarını belirten çok sayıda çiftçi, traktörleriyle enerji şirketininönünde toplandı. Şirket yetkilileriyle görüşmek isteyen çiftçiler, yanıtalamayınca yolları araç trafiğine kapattı.Sorunun çözümü içinyetkililerden adım bekleyen çiftçiler, daha sonra Şanlıurfa-Siverek kara yolunageçerek oturma eylemi yaptı. Olay yerine gelen polis ekipleri, çifçileridağılmaları için uyardı. Bu durum, kısa süreli bir arbedeye yol açtı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesindekırsal mahallerde elektrik kesintileri yaşandığını iddia eden çiftçiler,Şanlıurfa-Siverek kara yolunda eylem yaptı.

Olay, Siverek'in Güney Mahallesindeyaşandı. Elektrik kesintilerinden dolayı arazilerini sulayamadıklarını vemağdur olduklarını belirten çok sayıda çiftçi, traktörleriyle enerji şirketininönünde toplandı. Şirket yetkilileriyle görüşmek isteyen çiftçiler, yanıtalamayınca yolları araç trafiğine kapattı.

Sorunun çözümü içinyetkililerden adım bekleyen çiftçiler, daha sonra Şanlıurfa-Siverek kara yolunageçerek oturma eylemi yaptı. Olay yerine gelen polis ekipleri, çifçileridağılmaları için uyardı. Bu durum, kısa süreli bir arbedeye yol açtı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da define avcıları suçüstü yakalandı!Önceki Haber

Şanlıurfa’da define avcıları suçüstü yak...

Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları Platformu: Bu bela yarın Urfa sınırlarına dayanacakSonraki Haber

Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları Platf...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar