Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’ya yeni yollar kazandırılıyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’ya yeni yollar kazandırılıyor!
Abone ol
Eyyübiye’ye bağlı Selçuklu Mahallesinde, bir yandan yeni binalar yapılmaya devam ederken diğer yandan da Eyyübiye Belediyesi bölgenin ihtiyaçlarını karşılayacak yeni yol açma ve genişletme çalışmalarına devam ediyor. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,Selçuklu Mahallesinde çok sayıda iş makinesiyle çalışma başlattı.Şehrin yeni cazibe merkezlerinden olan ve konutüretiminin en yüksek seviyede devam ettiği mahallelerindeki yol yapımçalışmalarını memnuniyetle karşıladıklarını belirten Selçuklu Mahalle MuhtarıÜmit Hanca, konut yapılaşması nedeniyle bölgenin trafiğinin yoğunlaştığını,park alanları ve yürüyüş yollarına ihtiyaç olduğunu ifade etti.Şu anda sokak genişletme çalışmaları yapıldığını dilegetiren Muhtar Hanca, “Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş, gerçekten de bukonuda desteğini bizden esirgemiyor, gerçekten de çok duyarlı. Bizi ve mahallesakinlerimizi dinleyerek buradaki çalışmaları başlatmasından dolayı kendisineçok teşekkür ediyoruz. Başkanımıza yakışan da budur. Mahallem adınabaşkanımıza, başkan yardımcılarımıza ve bu çalışmada emeği geçenlere çokteşekkür ediyorum” diye konuştu.Başkan Mehmet Kuş’un girişimleriyle doğalgazkullanımının başladığı Eyyübiye ilçesinin güneyindeki mahalleler, burayasağlanan yol, altyapı, elektrik ve telekomünikasyon hizmetleri nedeniyle konutüretimi yapan inşaat sektörünün yoğun şekilde çalışma yaptığı bölgeler halinegeldi. Şanlıurfa merkezdeki diğer mahallelere alternatif olarak inşaatsektörünün yöneldiği Selçuklu Mahallesi ve çevresindeki yeni konutlaravatandaşlar da büyük ilgi gösteriyor.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,Selçuklu Mahallesinde çok sayıda iş makinesiyle çalışma başlattı.

Şehrin yeni cazibe merkezlerinden olan ve konutüretiminin en yüksek seviyede devam ettiği mahallelerindeki yol yapımçalışmalarını memnuniyetle karşıladıklarını belirten Selçuklu Mahalle MuhtarıÜmit Hanca, konut yapılaşması nedeniyle bölgenin trafiğinin yoğunlaştığını,park alanları ve yürüyüş yollarına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

Şu anda sokak genişletme çalışmaları yapıldığını dilegetiren Muhtar Hanca, “Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş, gerçekten de bukonuda desteğini bizden esirgemiyor, gerçekten de çok duyarlı. Bizi ve mahallesakinlerimizi dinleyerek buradaki çalışmaları başlatmasından dolayı kendisineçok teşekkür ediyoruz. Başkanımıza yakışan da budur. Mahallem adınabaşkanımıza, başkan yardımcılarımıza ve bu çalışmada emeği geçenlere çokteşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Mehmet Kuş’un girişimleriyle doğalgazkullanımının başladığı Eyyübiye ilçesinin güneyindeki mahalleler, burayasağlanan yol, altyapı, elektrik ve telekomünikasyon hizmetleri nedeniyle konutüretimi yapan inşaat sektörünün yoğun şekilde çalışma yaptığı bölgeler halinegeldi. Şanlıurfa merkezdeki diğer mahallelere alternatif olarak inşaatsektörünün yöneldiği Selçuklu Mahallesi ve çevresindeki yeni konutlaravatandaşlar da büyük ilgi gösteriyor.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa Valiliği’nden düğün salonundaki silah olayına ilişkin açıklamaÖnceki Haber

Şanlıurfa Valiliği’nden düğün salonundak...

Tedavisi tamamlanan leylekler doğaya bırakıldıSonraki Haber

Tedavisi tamamlanan leylekler doğaya bır...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar