Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfaspor’dan bir transfer daha

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfaspor’dan bir transfer daha
Abone ol
Şanlıurfaspor yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sarı yeşilli ekip, Başakşehir Futbol Kulübünden 19 yaşındaki stoper Efe Arda Koyuncu ile sözleşme imzaladı. ŞANLIURFA- Trendyol 1. Lig’de ligde mücadele edecekŞanlıurfaspor, yeni sezon öncesi Bolu kampında çalışmalarına devam ediyor.Ceylanlar bir yandan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bukapsamda Şanlıurfaspor, Başakşehir Futbol Kulübünden 19 yaşındaki stoper EfeArda Koyuncu ile kiralık olarak sözleşme imzaladı.İmza törenlerinde Şanlıurfaspor Başkanı Mehmet Giray Küçükve Stadyum ve Seyirciden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Baydilli de hazırbulundu.Şanlıurfaspor konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığıpaylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Kulübümüz,Başakşehir Futbol Kulübünden 19 yaşındaki stoper Efe Arda Koyuncu ile kiralıkolarak sözleşme imzaladı. İmza törenine Başkanımız Mehmet Giray Küçük ileStadyum ve seyirciden sorumlu başkan yardımcımız Mehmet Baydilli katıldı”.BİHA

ŞANLIURFA- Trendyol 1. Lig'de ligde mücadele edecekŞanlıurfaspor, yeni sezon öncesi Bolu kampında çalışmalarına devam ediyor.

Ceylanlar bir yandan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bukapsamda Şanlıurfaspor, Başakşehir Futbol Kulübünden 19 yaşındaki stoper EfeArda Koyuncu ile kiralık olarak sözleşme imzaladı.

İmza törenlerinde Şanlıurfaspor Başkanı Mehmet Giray Küçükve Stadyum ve Seyirciden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Baydilli de hazırbulundu.

Şanlıurfaspor konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığıpaylaşımda şu ifadelere yer verdi:

 “Kulübümüz,Başakşehir Futbol Kulübünden 19 yaşındaki stoper Efe Arda Koyuncu ile kiralıkolarak sözleşme imzaladı. İmza törenine Başkanımız Mehmet Giray Küçük ileStadyum ve seyirciden sorumlu başkan yardımcımız Mehmet Baydilli katıldı”.

BİHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Paixao Bandırmaspor’a transfer oldu!Önceki Haber

Paixao Bandırmaspor’a transfer oldu!

Şanlıurfa’da 44 aranan şüpheli yakalandıSonraki Haber

Şanlıurfa’da 44 aranan şüpheli yakalandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar