Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfaspor ve Başkan Küçük PFDK’ya sevk edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfaspor ve Başkan Küçük PFDK’ya sevk edildi
Abone ol
TFF, 30 Eylül tarihinde oynanan Kocaelispor-Şanlıurfaspor Trendyol 1. Lig maçında talimatlara aykırı hareketler nedeniyle Şanlıurfaspor Kulübü’nü ve bazı yetkililerini PFDK’ya sevk etti. ŞANLIURFA- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ProfesyonelFutbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilen takımları açıkladı.PFDK’ya sevk edilen kulüpler arasında Şanlıurfaspor da yeraldı.Şanlıurfaspor, Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi veTFF 1. Lig Müsabakaları Statüsü’nün ilgili maddeleri uyarınca PFDK’ya sevkedilirken, kulüp başkanı Mehmet Giray Küçük de aynı maçtaki talimatlara aykırıhareketi ve sportmenliğe aykırı davranışları nedeniyle disipline sevk edildi. Ayrıca, Şanlıurfaspor görevlisi Cihangir Güner detalimatlara aykırı hareketleri nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK’ya sevk edildi.TFF’nin açıklamasında Şanlıurfaspor ile ilgili kısımda yeralan ifadeler şöyle: “ŞANLIURFASPORKulübü’nün 30.09.2024 tarihinde oynanan KOCAELİSPOR-ŞANLIURFASPOR Trendyol 1.Lig müsabakasındaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol DisiplinTalimatı’nın 46. maddesi ile 2024-2025 Sezonu TFF 1. Lig MüsabakalarıStatüsü’nün 6/5 ve Ek-1 maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine, ŞANLIURFASPOR KulübüBaşkanı MEHMET GİRAY KÜÇÜK ’ün aynı müsabakadaki “talimatlara aykırı hareketi”nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile AkreditasyonTalimatı’nın 7/1 maddesi uyarınca ve “ sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyleFutbol Disiplin Talimatı’nın 36. maddesi uyarınca 01.10.2024 tarihindenitibaren tedbirli olarak PFDK’ya sevkine, ŞANLIURFASPOR Kulübü görevlisiCİHANGİR GÜNER’in aynı müsabakadaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyleFutbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı’nın 7/1maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir”.BİHA

ŞANLIURFA- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ProfesyonelFutbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilen takımları açıkladı.

PFDK’ya sevk edilen kulüpler arasında Şanlıurfaspor da yeraldı.

Şanlıurfaspor, Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi veTFF 1. Lig Müsabakaları Statüsü’nün ilgili maddeleri uyarınca PFDK’ya sevkedilirken, kulüp başkanı Mehmet Giray Küçük de aynı maçtaki talimatlara aykırıhareketi ve sportmenliğe aykırı davranışları nedeniyle disipline sevk edildi.

Ayrıca, Şanlıurfaspor görevlisi Cihangir Güner detalimatlara aykırı hareketleri nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildi.

TFF’nin açıklamasında Şanlıurfaspor ile ilgili kısımda yeralan ifadeler şöyle:

 “ŞANLIURFASPORKulübü’nün 30.09.2024 tarihinde oynanan KOCAELİSPOR-ŞANLIURFASPOR Trendyol 1.Lig müsabakasındaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol DisiplinTalimatı’nın 46. maddesi ile 2024-2025 Sezonu TFF 1. Lig MüsabakalarıStatüsü’nün 6/5 ve Ek-1 maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine, ŞANLIURFASPOR KulübüBaşkanı MEHMET GİRAY KÜÇÜK ’ün aynı müsabakadaki “talimatlara aykırı hareketi”nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile AkreditasyonTalimatı’nın 7/1 maddesi uyarınca ve “ sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyleFutbol Disiplin Talimatı’nın 36. maddesi uyarınca 01.10.2024 tarihindenitibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine, ŞANLIURFASPOR Kulübü görevlisiCİHANGİR GÜNER’in aynı müsabakadaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyleFutbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı’nın 7/1maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir”.

BİHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da güçten düşen kartal ve peçeli baykuş tedavi altına alındıÖnceki Haber

Şanlıurfa’da güçten düşen kartal ve peçe...

Viranşehir Belediyespor’un yeni teknik direktörü belli oldu!Sonraki Haber

Viranşehir Belediyespor’un yeni teknik d...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar