Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfalı gençlerden karate şampiyonasında büyük başarı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfalı gençlerden karate şampiyonasında büyük başarı
Abone ol
İller arası karate seçmelerinde mücadele eden Eyyübiye Belediyesi Akevler Spor Sporcuları Savaş Öğüş birinci, Ahmet Taş üçüncülük dereceleri elde ederek Türkiye ve dünya seçmelerine katılmaya hak kazandılar. Türkiye Karate Federasyonu tarafından Bursa İl Temsilciliğiev sahipliğinde düzenlenen İller Arası Karate Ligi 2’nci Ayağında mücadele edenEyyübiye Belediyesi AK Evler Sporcularından Savaş Öğüş 68 kiloda birinci, AhmetTaş ise 55 kiloda üçüncülük dereceleri elde ederek Eyyübiye’nin veŞanlıurfa’nın göğsünü kabarttılar.Genç sporcuları tebrik eden Başkan Mehmet Kuş, “AK EvlerSpor Salonları’nda yetişerek sayısız başarıya imza atan tüm genç sporcularımızıtebrik ediyorum. Son olarak Bursa’da düzenlenen İller Arası Karate Ligi’ndemücadele eden Savaş Öğüş ve Ahmet Taş birincilik ve üçüncülük dereceleri eldeederek gururumuz oldular. Genç sporcularımızı başarılarından dolayı kutluyor,daha nice şampiyonluklar diliyorum” dedi.Oldukça çekişmeli geçen müsabakalarda mücadele ederekbirincilik ve üçüncülük dereceleri elde eden Savaş Öğüş ve Ahmet Taş isebaşarılarının arkasında Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Başkan YardımcısıNecmeddin Sağlam ile Gençlik ve Spor Müdürü Tarkan Öztekin’in sonsuz destekleriolduğunu belirterek teşekkür ettiler.Elde ettikleri derecelerle yeniden Eyyübiye’nin veŞanlıurfa’nın gururu olan genç sporcular Savaş Öğüş ve Ahmet Taş, Ağustosayında yapılacak olan Türkiye ve dünya seçmelerinde Şanlıurfa’yı temsiledecekler. BİHA

Türkiye Karate Federasyonu tarafından Bursa İl Temsilciliğiev sahipliğinde düzenlenen İller Arası Karate Ligi 2’nci Ayağında mücadele edenEyyübiye Belediyesi AK Evler Sporcularından Savaş Öğüş 68 kiloda birinci, AhmetTaş ise 55 kiloda üçüncülük dereceleri elde ederek Eyyübiye’nin veŞanlıurfa’nın göğsünü kabarttılar.

Genç sporcuları tebrik eden Başkan Mehmet Kuş, “AK EvlerSpor Salonları’nda yetişerek sayısız başarıya imza atan tüm genç sporcularımızıtebrik ediyorum. Son olarak Bursa’da düzenlenen İller Arası Karate Ligi’ndemücadele eden Savaş Öğüş ve Ahmet Taş birincilik ve üçüncülük dereceleri eldeederek gururumuz oldular. Genç sporcularımızı başarılarından dolayı kutluyor,daha nice şampiyonluklar diliyorum” dedi.

Oldukça çekişmeli geçen müsabakalarda mücadele ederekbirincilik ve üçüncülük dereceleri elde eden Savaş Öğüş ve Ahmet Taş isebaşarılarının arkasında Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Başkan YardımcısıNecmeddin Sağlam ile Gençlik ve Spor Müdürü Tarkan Öztekin’in sonsuz destekleriolduğunu belirterek teşekkür ettiler.

Elde ettikleri derecelerle yeniden Eyyübiye’nin veŞanlıurfa’nın gururu olan genç sporcular Savaş Öğüş ve Ahmet Taş, Ağustosayında yapılacak olan Türkiye ve dünya seçmelerinde Şanlıurfa’yı temsiledecekler. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Oto yıkama ücretleri 2,5 katına çıktıÖnceki Haber

Oto yıkama ücretleri 2,5 katına çıktı

Siverek’te 7 ayrı suçtan hapis cezası bulunan şahıs yakalandıSonraki Haber

Siverek’te 7 ayrı suçtan hapis cezası bu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar