Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da yolcu otobüsleri denetlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da yolcu otobüsleri denetlendi
Abone ol
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yolcu otobüsleri denetlendi. Trafik kurul ihlali yapan sürücülere cezai işlem uygulandı. İl EmniyetMüdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, son günlerdegerçekleştirdikleri kapsamlı denetimlerle dikkat çekiyor. Yolcu otobüsleri veağır tonajlı araçlara yönelik denetimler yapıldı.Bölge TrafikDenetleme Şube Müdürlüğü ekipleri yolcu otobüslerine yönelik farklı bölgelerdeuygulamalar gerçekleştirdi.Kırmızıışık, emniyet kemeri, seyir halinde ve sabit radarla hız tespiti, yasakparklanma, dinlenme, cep telefonu ile konuşma, uykusuzluk ve tehlikeli şeritdeğiştirme güvenli seyahat gibi konularda yapılan çalışmalarda toplam 24 araçdenetlendi.5 araç vesürücüsüne cezai işlem uygulanan denetimlerde, 115 sürücü ve yolcuya emniyetkemeri ve diğer konularda bilgilendirmeler yapıldı.İl EmniyetMüdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:”Karayollarıönü, otoyol gişeler, Diyarbakir yolu, Adıyaman yolu 23-24.07.24 tarihlerindeBölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerimizce yapılan uygulamalarda;kırmızı ışık, emniyet kemeri, seyir halinde ve sabit radarla hız tespiti, yasakparklanma, dinlenme, cep telefonu ile konuşma, uykusuzluk ve tehlikeli şeritdeğiştirme güvenli seyahat konuları başlıca olmak üzere 24 araç denetlenmiş,genel trafik kurallarını ihlal eden 5 araç ve sürücüsüne cezai işlemuygulanmış, 115 sürücü ve yolcuya emniyet kemeri ve diğer konulardabilgilendirmeler çalışması yapılmıştır.”

İl EmniyetMüdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, son günlerdegerçekleştirdikleri kapsamlı denetimlerle dikkat çekiyor. Yolcu otobüsleri veağır tonajlı araçlara yönelik denetimler yapıldı.

Bölge TrafikDenetleme Şube Müdürlüğü ekipleri yolcu otobüslerine yönelik farklı bölgelerdeuygulamalar gerçekleştirdi.

Kırmızıışık, emniyet kemeri, seyir halinde ve sabit radarla hız tespiti, yasakparklanma, dinlenme, cep telefonu ile konuşma, uykusuzluk ve tehlikeli şeritdeğiştirme güvenli seyahat gibi konularda yapılan çalışmalarda toplam 24 araçdenetlendi.

5 araç vesürücüsüne cezai işlem uygulanan denetimlerde, 115 sürücü ve yolcuya emniyetkemeri ve diğer konularda bilgilendirmeler yapıldı.

İl EmniyetMüdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Karayollarıönü, otoyol gişeler, Diyarbakir yolu, Adıyaman yolu 23-24.07.24 tarihlerindeBölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerimizce yapılan uygulamalarda;kırmızı ışık, emniyet kemeri, seyir halinde ve sabit radarla hız tespiti, yasakparklanma, dinlenme, cep telefonu ile konuşma, uykusuzluk ve tehlikeli şeritdeğiştirme güvenli seyahat konuları başlıca olmak üzere 24 araç denetlenmiş,genel trafik kurallarını ihlal eden 5 araç ve sürücüsüne cezai işlemuygulanmış, 115 sürücü ve yolcuya emniyet kemeri ve diğer konulardabilgilendirmeler çalışması yapılmıştır."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da 5 ton bozulmuş ürün ele geçirildiÖnceki Haber

Şanlıurfa’da 5 ton bozulmuş ürün ele geç...

Döviz kurları güne nasıl başladı?Sonraki Haber

Döviz kurları güne nasıl başladı?

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar