Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da radarla hız denetimi devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da radarla hız denetimi devam ediyor
Abone ol
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Birimleri, şehir genelinde hız kontrolü çalışmalarını sürdürüyor. İl EmniyetMüdürlüğü Trafik Denetleme Birimleri, hız denetimlerinin trafik güvenliğiniartırmak ve sürücülerin hız limitlerine uymasını sağlamak amacıyla düzenliolarak yapıldığını belirtti.Denetimleringerçekleştirildiği alan, özellikle 15 Temmuz Demokrasi Bulvarı ve şehrin farklınoktalarında radarla hız denetimlerini sürdürüyor. Denetimlerin günün farklısaatlerinde gerçekleştirileceği belirtilirken, sürücüler aşırı hız konusundauyarıldı.Sosyal medyahesabından paylaşım yapan İl Emniyet Müdürlüğü şu ifadeleri kullandı:“Hızihlallerinin önlenmesi ve sürücülerin yasal limitlerde araç kullanmaya teşvikedilmesi amacıyla; 15 Temmuz Demokrasi Bulvarı ve şehrin farklı yerlerinde,Radarla yapılan hız denetimlerimiz günün değişik saatlerinde devam etmektedir.Aşırı Hıza Dikkat, Kaybolan Şey Hayat. Emniyet yetkilileri, hız denetimlerininaralıksız süreceğini ve sürücülerin trafikte daha dikkatli olmaları gerektiğinivurguladı” ifadelerini kullandı.BİHA

İl EmniyetMüdürlüğü Trafik Denetleme Birimleri, hız denetimlerinin trafik güvenliğiniartırmak ve sürücülerin hız limitlerine uymasını sağlamak amacıyla düzenliolarak yapıldığını belirtti.

Denetimleringerçekleştirildiği alan, özellikle 15 Temmuz Demokrasi Bulvarı ve şehrin farklınoktalarında radarla hız denetimlerini sürdürüyor. Denetimlerin günün farklısaatlerinde gerçekleştirileceği belirtilirken, sürücüler aşırı hız konusundauyarıldı.

Sosyal medyahesabından paylaşım yapan İl Emniyet Müdürlüğü şu ifadeleri kullandı:

“Hızihlallerinin önlenmesi ve sürücülerin yasal limitlerde araç kullanmaya teşvikedilmesi amacıyla; 15 Temmuz Demokrasi Bulvarı ve şehrin farklı yerlerinde,Radarla yapılan hız denetimlerimiz günün değişik saatlerinde devam etmektedir.Aşırı Hıza Dikkat, Kaybolan Şey Hayat. Emniyet yetkilileri, hız denetimlerininaralıksız süreceğini ve sürücülerin trafikte daha dikkatli olmaları gerektiğinivurguladı” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Viranşehir’de 198 elektronik sigara ve 1000 paket kaçak sigara ele geçirildiÖnceki Haber

Viranşehir’de 198 elektronik sigara ve 1...

Vali Şıldak toprak mahsulleri ofisini ziyaret ettiSonraki Haber

Vali Şıldak toprak mahsulleri ofisini zi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar