Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da ortalama hız tespit sistemleri kuruldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da ortalama hız tespit sistemleri kuruldu
Abone ol
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, hız ihlallerinin önlenmesi ve sürücü güvenliğinin artırılması amacıyla il genelinde yeni hız tespit sistemleri kurarak, sürücüleri trafik kurallarına uymaya davet etti. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde hızihlallerinin önlenmesi ve sürücülerin trafik kurallarına uygun şekilde araçkullanmalarını sağlamak amacıyla yeni önlemler aldı.İl Merkezi, Birecik, Bozova, Hilvan, Siverek ve Viranşehirilçelerinde Ortalama Hız Tespit Sistemleri kurulmuş ve aktif hale getirildi.Şanlıurfa genelinde iki yönlü olarak kurulan sistemlerinmesafeleri ve hız sınırları şu şekilde belirlendi:Şanlıurfa-Birecik: 67 kmŞanlıurfa-Bozova: 24 kmŞanlıurfa-Hilvan: 39 kmHilvan-Siverek: 31 kmŞanlıurfa-Viranşehir: 78 kmDiyarbakır-Siverek: 69 kmBu güzergahlarda hız sınırı 110 km/s olarak belirlendi. Şanlıurfa İl EmniyetMüdürlüğü, sürücülerin can güvenliğini sağlamak ve olumsuz durumlarlakarşılaşmalarını önlemek amacıyla belirtilen hız limitlerine riayet etmelerininönemini vurgulamakta. Şanlıurfa İl EmniyetMüdürlüğü’nden yapılan açıklamada, ”Unutmayın, trafik kuralları sizihayata bağlar,” ifadesiyle sürücülerin kurallara uymalarının hayatkurtaracağı hatırlatıldı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde hızihlallerinin önlenmesi ve sürücülerin trafik kurallarına uygun şekilde araçkullanmalarını sağlamak amacıyla yeni önlemler aldı.

İl Merkezi, Birecik, Bozova, Hilvan, Siverek ve Viranşehirilçelerinde Ortalama Hız Tespit Sistemleri kurulmuş ve aktif hale getirildi.

Şanlıurfa genelinde iki yönlü olarak kurulan sistemlerinmesafeleri ve hız sınırları şu şekilde belirlendi:

Şanlıurfa-Birecik: 67 km

Şanlıurfa-Bozova: 24 km

Şanlıurfa-Hilvan: 39 km

Hilvan-Siverek: 31 km

Şanlıurfa-Viranşehir: 78 km

Diyarbakır-Siverek: 69 km

Bu güzergahlarda hız sınırı 110 km/s olarak belirlendi.

 Şanlıurfa İl EmniyetMüdürlüğü, sürücülerin can güvenliğini sağlamak ve olumsuz durumlarlakarşılaşmalarını önlemek amacıyla belirtilen hız limitlerine riayet etmelerininönemini vurgulamakta.

 Şanlıurfa İl EmniyetMüdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Unutmayın, trafik kuralları sizihayata bağlar," ifadesiyle sürücülerin kurallara uymalarının hayatkurtaracağı hatırlatıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da aranan 18 şahıs yakalandıÖnceki Haber

Şanlıurfa’da aranan 18 şahıs yakalandı

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 7 tutuklamaSonraki Haber

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 7 tu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar