Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da organize suç örgütü çökertildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da organize suç örgütü çökertildi
Abone ol
Şanlıurfa dahil 4 ilde Jandarma tarafından düzenlenen “KUYU-17” operasyonlarında elebaşlığını Ahmet Kurt’un yaptığı organize suç örgütü çökertildi. İçişleriBakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu Adana merkezlidüzenlenen “KUYU-17” operasyonunda elebaşı Ahmet Kurt’un da içerisindebulunduğu 15 şüphelinin yakalandığını bildirdi.İçişleriBakanı Ali Yerlikaya, Adana merkezli 4 ilde düzenlenen “KUYU-17” operasyonundaelebaşılığını Ahmet Kurt’un yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğiniduyurdu. Operasyonda elebaşı Ahmet Kurt’un da içerisinde bulunduğu organize suçörgütü üyesi 15 şüpheli yakalandı.BakanYerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Adana merkezli 4 ildedüzenlenen operasyonlarda elebaşılığını Ahmet Kurt’un yaptığı organize suçörgütünün çökertildiğini belirtti.Operasyonkapsamında Kurt’un da arasında olduğu 15 şüphelinin yakalandığı bilgisini verenYerlikaya, ”Aziz milletimizin bilmesini isterim ki hangi büyüklükte olursaolsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz. Şafaksökerken de gün batarken de operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek.”ifadelerini kullandı.Şüphelilerin,”nitelikli yağma”, ”mala zarar verme”, ”kastenyaralama”, ”silahla tehdit” ve ”6136 sayılı KanunaMuhalefet” suçlarını örgütlü olarak işlediklerinin tespit edildiğiniaktaran Yerlikaya, şunları kaydetti:”Şüphelilerin,kurdukları sözde mahkemelerde mağdurlara ceza vererek taşınır/taşınmazmallarına el koydukları, tehdit, cebir, şiddet ve şantaj ile el koyduklarımalları başkasının üzerine zorla geçirdikleri ve bundan komisyon aldıklarıbelirlendi. Operasyonlar sonucu av tüfekleri, çok sayıda alacak verecekdefteri, mağdurlarla yapılan satış anlaşmaları ve mağdurların haklarındanferagat ettiğine dair zorla doldurtulmuş dilekçeler ele geçirildi. AdanaYumurtalık Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve operasyonları gerçekleştiren kahramanjandarmamızı tebrik ediyorum.”BİHA

İçişleriBakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu Adana merkezlidüzenlenen “KUYU-17” operasyonunda elebaşı Ahmet Kurt’un da içerisindebulunduğu 15 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

İçişleriBakanı Ali Yerlikaya, Adana merkezli 4 ilde düzenlenen “KUYU-17” operasyonundaelebaşılığını Ahmet Kurt’un yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğiniduyurdu. Operasyonda elebaşı Ahmet Kurt’un da içerisinde bulunduğu organize suçörgütü üyesi 15 şüpheli yakalandı.

BakanYerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Adana merkezli 4 ildedüzenlenen operasyonlarda elebaşılığını Ahmet Kurt'un yaptığı organize suçörgütünün çökertildiğini belirtti.

Operasyonkapsamında Kurt'un da arasında olduğu 15 şüphelinin yakalandığı bilgisini verenYerlikaya, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki hangi büyüklükte olursaolsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz. Şafaksökerken de gün batarken de operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek."ifadelerini kullandı.

Şüphelilerin,"nitelikli yağma", "mala zarar verme", "kastenyaralama", "silahla tehdit" ve "6136 sayılı KanunaMuhalefet" suçlarını örgütlü olarak işlediklerinin tespit edildiğiniaktaran Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Şüphelilerin,kurdukları sözde mahkemelerde mağdurlara ceza vererek taşınır/taşınmazmallarına el koydukları, tehdit, cebir, şiddet ve şantaj ile el koyduklarımalları başkasının üzerine zorla geçirdikleri ve bundan komisyon aldıklarıbelirlendi. Operasyonlar sonucu av tüfekleri, çok sayıda alacak verecekdefteri, mağdurlarla yapılan satış anlaşmaları ve mağdurların haklarındanferagat ettiğine dair zorla doldurtulmuş dilekçeler ele geçirildi. AdanaYumurtalık Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve operasyonları gerçekleştiren kahramanjandarmamızı tebrik ediyorum."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek kaç TL? İşte güncel fiyatlar...Önceki Haber

Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek kaç TL?...

Şanlıurfa’da 2 motosiklet trafikten men edildiSonraki Haber

Şanlıurfa’da 2 motosiklet trafikten men...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar