Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da kopan teller peş peşe patladı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da kopan teller peş peşe patladı!
Abone ol
Haliliye’de korku dolu anlar yaşandı. Sokaktaki elektrik tellerinde patlama meydana geldi ve kıvılcımlar etrafa saçıldı. Yaşanan patlama tekrar tekrar ederek mahalle sakinlerini tedirgin etti. Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinebağlı Devteşty Mahallesinde korku dolu anlar yaşandı. Sokaktaki elektriktellerinde patlama meydana geldi ve defalarca tekrarladı.Olayda herhangi bir yaralanmaolmazken, patlamanın sebebinin elektrik tellerinde yaşanan genleşme olduğudüşünülüyor. Art arda çıkan kıvılcımlar ise mahalle sakinlerini paniğesürükledi.Yaşanan patlamanın anbeangörüntüleri ise bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi.Görüntülerde, elektrik tellerinden çıkan kıvılcımların etrafa saçıldığı vevatandaşların korkuyla izlediği görülüyor.Olay sonrası bölgeye gelenekipler tarafından incelemeler başlatıldı ve elektrik akımı kesildi.Yetkililer, patlamanın tekrarlamaması için gerekli çalışmalara başladıklarınıifade etti.

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinebağlı Devteşty Mahallesinde korku dolu anlar yaşandı. Sokaktaki elektriktellerinde patlama meydana geldi ve defalarca tekrarladı.

Olayda herhangi bir yaralanmaolmazken, patlamanın sebebinin elektrik tellerinde yaşanan genleşme olduğudüşünülüyor. Art arda çıkan kıvılcımlar ise mahalle sakinlerini paniğesürükledi.

Yaşanan patlamanın anbeangörüntüleri ise bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi.Görüntülerde, elektrik tellerinden çıkan kıvılcımların etrafa saçıldığı vevatandaşların korkuyla izlediği görülüyor.

Olay sonrası bölgeye gelenekipler tarafından incelemeler başlatıldı ve elektrik akımı kesildi.Yetkililer, patlamanın tekrarlamaması için gerekli çalışmalara başladıklarınıifade etti

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da yolcu otobüsünde uyuşturucu ele geçirildiÖnceki Haber

Şanlıurfa’da yolcu otobüsünde uyuşturucu...

Şanlıurfalı mevsimlik işçilerinden acı haber geldi!Sonraki Haber

Şanlıurfalı mevsimlik işçilerinden acı h...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar