Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da Ekmek Zammına Tepki: “Bir Karışlık Ekmeğe 12 TL Olmaz!”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da Ekmek Zammına Tepki: “Bir Karışlık Ekmeğe 12 TL Olmaz!”
Abone ol
ŞANLIURFA – Şanlıurfa’da ekmeğe yapılan 2 TL’lik zam, vatandaşların tepkisini beraberinde getirdi. 10 TL’den 12 TL’ye çıkarılan ekmeğin boyutunun küçüklüğü, özellikle sosyal medyada ve mahalle fırınlarında yoğun eleştirilere neden oldu.

Vatandaşlar, ekmeğin hem fiyatının arttığını hem de kalitesinin düşük olduğunu belirterek, “Bir karışlık ekmeğe 12 TL veriyoruz, bu kabul edilemez” şeklinde tepkilerini dile getirdi. Kentte uzun süredir ekmek kalitesiyle ilgili şikayetlerin arttığına dikkat çeken yurttaşlar, Şanlıurfa Fırıncılar Odası’nın denetim görevini yerine getirmediğini savundu.

FIRINCILAR DA ŞİKÂYETÇİ: “TEPSİLERDEN BIKTIK”

Tepkiler yalnızca tüketicilerden değil, fırıncılardan da geldi. Bazı fırın işletmecileri, “İki ekmek alan müşteriye tepsi veremeyiz. Tepsilerden bıktık” diyerek hem maliyet artışından hem de müşteri beklentilerinden yakındı.

KALİTE SORUNU GÜNDEMDE

Şanlıurfa’da ekmek üretiminde kalite sorununun uzun süredir gündemde olduğunu belirten vatandaşlar, bölgedeki ekmeklerin hem küçük boyutlu hem de düşük kaliteli olduğunu ifade etti. Denetim eksikliği ve fiyat artışları, kentte ekmek krizini derinleştiriyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YRP’sinden SGK Borçları ve Arsa Devri Tartışmalarına AçıklamaÖnceki Haber

YRP’sinden SGK Borçları ve Arsa Devri Ta...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar