Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da Dünya Yürüyüş Günü etkinliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da Dünya Yürüyüş Günü etkinliği
Abone ol
Şanlıurfa’da Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla sağlıklı yaşam bilincini artırmak için yürüyüş yapıldı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 3-4 Ekim tarihlerindekutlanan Dünya Yürüyüş Günü, sağlığın önemini vurgulamak için bir fırsatsunuyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü, bu kapsamda düzenlediği etkinliklerlehem toplumsal farkındalığı artırmayı hem de sağlıklı yaşam kültürünü teşvik etmeyihedefliyor.Etkinlik, “Her Gün 10 Bin Adım” temasıyla SağlıkBakanlığı’nın desteklediği bir organizasyon olarak, Şanlıurfa Abide kavşağındastart aldı. Yürüyüşe vatandaşların yanı sıra sağlık çalışanlarının dakatılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Yürüyüş sırasında yapılan konuşmalarda, düzenliyürüyüşün yalnızca fiziksel sağlığı değil, aynı zamanda zihinsel sağlığı daolumlu yönde etkilediği vurgulandı. Sağlık çalışanları, vatandaşları bu türetkinliklere katılmaya ve günlük yaşamlarında daha fazla hareket etmeye davetetti.BİHA

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 3-4 Ekim tarihlerindekutlanan Dünya Yürüyüş Günü, sağlığın önemini vurgulamak için bir fırsatsunuyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü, bu kapsamda düzenlediği etkinliklerlehem toplumsal farkındalığı artırmayı hem de sağlıklı yaşam kültürünü teşvik etmeyihedefliyor.

Etkinlik, “Her Gün 10 Bin Adım” temasıyla SağlıkBakanlığı’nın desteklediği bir organizasyon olarak, Şanlıurfa Abide kavşağındastart aldı. Yürüyüşe vatandaşların yanı sıra sağlık çalışanlarının dakatılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Yürüyüş sırasında yapılan konuşmalarda, düzenliyürüyüşün yalnızca fiziksel sağlığı değil, aynı zamanda zihinsel sağlığı daolumlu yönde etkilediği vurgulandı. Sağlık çalışanları, vatandaşları bu türetkinliklere katılmaya ve günlük yaşamlarında daha fazla hareket etmeye davetetti.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Viranşehir’de kaçakçılık operasyonuÖnceki Haber

Viranşehir’de kaçakçılık operasyonu

PFDK kararları açıkladı: Şanlıurfaspor’un cezası belli olduSonraki Haber

PFDK kararları açıkladı: Şanlıurfaspor’u...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar