Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da aranan şahıslara operasyon: 445 gözaltı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da aranan şahıslara operasyon: 445 gözaltı
Abone ol
Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan aralarında kasten adam öldürme suçundan aranan 4 kişi olmak üzere 445 şahıs, ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. ŞANLIURFA -Şanlıurfa’da İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kenttehuzur ve asayişin sağlanması için aranan şahısların yakalanmasına çalışmalarıaralıksız devam ediyor.Şanlıurfa’daİl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından 7 Ekim - 13 Ekimtarihleri arasında aranan şahıslara yönelik geniş çaplı bir operasyondüzenlendi.Yaklaşık 1hafta süren ve bin 625 personelin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda 436farklı noktada uygulama yapıldı.Operasyonsonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan 445 şahısekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanankişiler arasında 4 adam öldürme, 81 dolandırıcılık, 53 hırsızlık ve 10 yağmasuçundan arananlar da yer aldı.BİHA

ŞANLIURFA -Şanlıurfa'da İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kenttehuzur ve asayişin sağlanması için aranan şahısların yakalanmasına çalışmalarıaralıksız devam ediyor.

Şanlıurfa'daİl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından 7 Ekim - 13 Ekimtarihleri arasında aranan şahıslara yönelik geniş çaplı bir operasyondüzenlendi.

Yaklaşık 1hafta süren ve bin 625 personelin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda 436farklı noktada uygulama yapıldı.

Operasyonsonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan 445 şahısekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanankişiler arasında 4 adam öldürme, 81 dolandırıcılık, 53 hırsızlık ve 10 yağmasuçundan arananlar da yer aldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfaspor, Adanaspor’a hazırlanıyorÖnceki Haber

Şanlıurfaspor, Adanaspor’a hazırlanıyor

Şanlıurfa’da son bir haftada 48 kişi gözaltına alındıSonraki Haber

Şanlıurfa’da son bir haftada 48 kişi göz...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar