Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da aranan 8 şahıs yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da aranan 8 şahıs yakalandı
Abone ol
Şanlıurfa’da emniyet ekipleri tarafından asayişe yönelik yapılan şok uygulamada 15 bin kişi kontrol edilirken, 8 aranan şahıs yakalandı. Ayrıca toplam 76 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulandı. ŞANLIURFA- Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından huzurve güven ortamının sağlanması, suç ve suçluların bertaraf edilmesi amacıylageniş çaplı şok uygulamalar gerçekleştirildi.Emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 15bin 133 şahıs, 2 bin 698 araç, 248 motosiklet ve 18 umuma açık yer ve iş yerikontrol edildi.Ekipler tarafından yapılan uygulamada 1 ruhsatsız tabanca, 8narkotik hap ve çeşitli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Denetimler sonucunda 8 aranan şahıs yakalanarak gözaltınaalındı. Yapılan uygulamalarda ekipler tarafından toplam 76 araç vesürücüsüne cezai işlem uygulandı. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, suçlulara karşı kararlılıklamücadele etmeye devam edeceğini ve huzurlu bir ortam için çalışmalarınısürdüreceğini bildirdi.BİHA

 

ŞANLIURFA- Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından huzurve güven ortamının sağlanması, suç ve suçluların bertaraf edilmesi amacıylageniş çaplı şok uygulamalar gerçekleştirildi.

Emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 15bin 133 şahıs, 2 bin 698 araç, 248 motosiklet ve 18 umuma açık yer ve iş yerikontrol edildi.

Ekipler tarafından yapılan uygulamada 1 ruhsatsız tabanca, 8narkotik hap ve çeşitli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Denetimler sonucunda 8 aranan şahıs yakalanarak gözaltınaalındı.

Yapılan uygulamalarda ekipler tarafından toplam 76 araç vesürücüsüne cezai işlem uygulandı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, suçlulara karşı kararlılıklamücadele etmeye devam edeceğini ve huzurlu bir ortam için çalışmalarınısürdüreceğini bildirdi.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da hız sınırlarına dikkat!Önceki Haber

Şanlıurfa’da hız sınırlarına dikkat!

Şanlıurfa’da narko alan denetimleri sürüyorSonraki Haber

Şanlıurfa’da narko alan denetimleri sürü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar