Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa Milletvekilleri, Kentteki Elektrik Sorununu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İletti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa Milletvekilleri, Kentteki Elektrik Sorununu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İletti
Abone ol
AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, kentteki elektrik sorunlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletti. Şanlıurfa’da son günlere sık sıkelektrik kesintileriyle gündeme gelmeye başladı. AK Parti ŞanlıurfaMilletvekilleri, Grup Toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile biraraya gelerek kentteki elektrik kesintileri sorununu iletti.AK Parti ŞanlıurfaMilletvekilleri Cevahir Asuman Yazmacı, İbrahim Eyyüpoğlu, Hikmet Başak veMehmet Faruk Pınarbaşı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.Toplantıda TBMM Başkanı NumanKurtulmuş’un da yer aldı.Milletvekilleri Şanlıurfa’da songünlerde yaşanan elektrik kesintileri sorununu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlattı.Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapılangörüşmeye ilişkin paylaşımda bulunan Milletvekili Yazmacı, paylaşımında şuifadeleri kullandı:“TBMM’deki Grup Toplantımızınardından Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ıMeclis Başkanımızın makamında ziyaret ettik. Şanlıurfa milletvekiliarkadaşlarımızla birlikte kentimizde son dönemde yaşanan elektrikkesintileriyle ilgili sorunu ve vatandaşlarımızın DEDAŞ’ın faaliyetleri ileilgili beklentilerini ilettik. Bizleri kabul edip, sabırla dinleyen SayınCumhurbaşkanımız @RTErdogan’a şükranlarımızı arz ederim.”BİHA

Şanlıurfa’da son günlere sık sıkelektrik kesintileriyle gündeme gelmeye başladı. AK Parti ŞanlıurfaMilletvekilleri, Grup Toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile biraraya gelerek kentteki elektrik kesintileri sorununu iletti.

AK Parti ŞanlıurfaMilletvekilleri Cevahir Asuman Yazmacı, İbrahim Eyyüpoğlu, Hikmet Başak veMehmet Faruk Pınarbaşı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.Toplantıda  TBMM Başkanı NumanKurtulmuş’un da yer aldı.

Milletvekilleri Şanlıurfa’da songünlerde yaşanan elektrik kesintileri sorununu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapılangörüşmeye ilişkin paylaşımda bulunan Milletvekili Yazmacı, paylaşımında şuifadeleri kullandı:

“TBMM’deki Grup Toplantımızınardından Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ıMeclis Başkanımızın makamında ziyaret ettik. Şanlıurfa milletvekiliarkadaşlarımızla birlikte kentimizde son dönemde yaşanan elektrikkesintileriyle ilgili sorunu ve vatandaşlarımızın DEDAŞ’ın faaliyetleri ileilgili beklentilerini ilettik. Bizleri kabul edip, sabırla dinleyen SayınCumhurbaşkanımız @RTErdogan'a şükranlarımızı arz ederim.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ali İhsan Delioğlu görevden affını istedi! Yerine Ali Acar vekalet edecekÖnceki Haber

Ali İhsan Delioğlu görevden affını isted...

Şanlıurfa dahil 40 ilde uyuşturucu operasyonu!Sonraki Haber

Şanlıurfa dahil 40 ilde uyuşturucu opera...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar