Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan yangın açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan yangın açıklaması
Abone ol
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Diyarbakır ve Mardin’de meydana gelen yangınlarda 11 kişinin hayatını kaybettiğini, 78 kişinin ise yangından etkilendiğini bildirdi. Yaralıların hastanedeki tedavileri devam ederken, Şanlıurfa’da da 1 hastanın entübe olarak tedavi görüyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Diyarbakır’ın Çınar ilçesininKöksalan mahallesi ve Yazçiçeği köyü ile Mardin’in Mazıdağı ilçesi Yücebağ veYetkinler köylerinde dün akşam meydana gelen yangınlar hakkında açıklama yaptı.Koca, yangınlar sonucu 11 kişinin hayatını kaybettiğini, 78kişinin ise yangından etkilendiğini bildirdi.Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şuifadelere yer verdi:“Diyarbakır’ın Çınar ilçesinin Köksalan mahallesi veYazçiçeği köyü ile Mardin’in Mazıdağı ilçesi Yücebağ ve Yetkinler köyünde dünakşam meydana gelen yangın sebebi ile 11 kişi hayatını kaybetti, 78 kişiyangından etkilendi. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum,yaralılara geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.Diyarbakır ve Mardin sınırındaki köylerde yaşanan buyangınlar nedeniyle şu anda Diyarbakır’da 5 hasta yoğun bakımda, 4’ü entübedurumda. Şanlıurfa’da 1 hasta entübe olarak tedavi görüyor. Hastanelerimizdetedavisi süren toplam hasta sayısı 6.Yangınlar sebebi ile olay yerlerine Diyarbakır’dan 24Ambulans ve 3 UMKE Timi ile Mardin’den 15 Ambulans ve 4 UMKE Timigörevlendirilmiştir.Bilindiği gibi, yangınlar ilgili birimlerce söndürülmüşolup, soğutma çalışmaları devam ediyor”.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Diyarbakır’ın Çınar ilçesininKöksalan mahallesi ve Yazçiçeği köyü ile Mardin’in Mazıdağı ilçesi Yücebağ veYetkinler köylerinde dün akşam meydana gelen yangınlar hakkında açıklama yaptı.

Koca, yangınlar sonucu 11 kişinin hayatını kaybettiğini, 78kişinin ise yangından etkilendiğini bildirdi.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şuifadelere yer verdi:

“Diyarbakır’ın Çınar ilçesinin Köksalan mahallesi veYazçiçeği köyü ile Mardin’in Mazıdağı ilçesi Yücebağ ve Yetkinler köyünde dünakşam meydana gelen yangın sebebi ile 11 kişi hayatını kaybetti, 78 kişiyangından etkilendi. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum,yaralılara geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Diyarbakır ve Mardin sınırındaki köylerde yaşanan buyangınlar nedeniyle şu anda Diyarbakır’da 5 hasta yoğun bakımda, 4’ü entübedurumda. Şanlıurfa’da 1 hasta entübe olarak tedavi görüyor. Hastanelerimizdetedavisi süren toplam hasta sayısı 6.

Yangınlar sebebi ile olay yerlerine Diyarbakır’dan 24Ambulans ve 3 UMKE Timi ile Mardin’den 15 Ambulans ve 4 UMKE Timigörevlendirilmiştir.

Bilindiği gibi, yangınlar ilgili birimlerce söndürülmüşolup, soğutma çalışmaları devam ediyor”.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kutsal topraklarda Şanlıurfalı vatandaş hayatını kaybettiÖnceki Haber

Kutsal topraklarda Şanlıurfalı vatandaş...

Şanlıurfa’da saman yüklü tır alev alev yandıSonraki Haber

Şanlıurfa’da saman yüklü tır alev alev y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar