Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Patlıcanda görülen hastalıklara dikkat!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Patlıcanda görülen hastalıklara dikkat!
Abone ol
Şanlıurfa’nın coğrafi işaret belgesiyle tescillenen Birecik’in mezra patlıcanında besin noksanı gören Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri çiftçiyi bakım beslenme konusunda bilgilendirdi. Şanlıurfa İlTarım ve Orman Müdürlüğü tarafından üreticilerin daha bilinçli tarım yapmasıamacıyla kurulan,” Alo Ziraat Doktorum Projesi” ile üreticilere destekveriliyor.Şanlıurfa İlTarım ve Orman Müdürlüğü, çiftçilerin fide ve fidanlarla toprağa bulaşan toprakkökenli hastalık ve zararlıların hakkında bilgilendirmek için ,” Alo ZiraatDoktorum Projesi” hattını devreye alarak çiftçilerin yanında oldu.ŞanlıurfaTarım ve Orman İl Müdürlüğü Alo Ziraat Doktorum ekibi Birecik İlçesi MezraMahallesinde coğrafi işaretli Birecik Patlıcanı üretimi yapan Kemal Güneş’in tarlasındaincelemelerde bulundular.Yapılanincelemede, patlıcanda genel bir besin noksanlığı tespit edildi. Üreticiye,bakım besleme konusunda takvim oluşturuldu.Ayrıcabiber, domates, mısır ve erik bahçesi bulunan Kemal Güneş’e ürünlerde verimartışı için tavsiyelerde bulunuldu.BİHA

Şanlıurfa İlTarım ve Orman Müdürlüğü tarafından üreticilerin daha bilinçli tarım yapmasıamacıyla kurulan,” Alo Ziraat Doktorum Projesi" ile üreticilere destekveriliyor.

Şanlıurfa İlTarım ve Orman Müdürlüğü, çiftçilerin fide ve fidanlarla toprağa bulaşan toprakkökenli hastalık ve zararlıların hakkında bilgilendirmek için ,” Alo ZiraatDoktorum Projesi" hattını devreye alarak çiftçilerin yanında oldu.

ŞanlıurfaTarım ve Orman İl Müdürlüğü Alo Ziraat Doktorum ekibi Birecik İlçesi MezraMahallesinde coğrafi işaretli Birecik Patlıcanı üretimi yapan Kemal Güneş'in tarlasındaincelemelerde bulundular.

Yapılanincelemede, patlıcanda genel bir besin noksanlığı tespit edildi. Üreticiye,bakım besleme konusunda takvim oluşturuldu.

Ayrıcabiber, domates, mısır ve erik bahçesi bulunan Kemal Güneş’e ürünlerde verimartışı için tavsiyelerde bulunuldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da 223 kilo 250 gram sentetik skunk ele geçirildiÖnceki Haber

Şanlıurfa’da 223 kilo 250 gram sentetik...

Karaköprü’de bu yolu kullananlar dikkat!Sonraki Haber

Karaköprü’de bu yolu kullananlar dikkat!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar