Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

”Kuyu-31” operasyonları ile organize suç örgütü üyesi 30 şüpheli yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
”Kuyu-31” operasyonları ile organize suç örgütü üyesi 30 şüpheli yakalandı
Abone ol
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Manisa’da Doğan Gezekli’nin, Yozgat’ta Ahmet Doğan’ın elebaşılığını yaptığı 2 ayrı organize suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen “Kuyu-31” operasyonlarında 30 organize suç örgütü üyesi şüphelinin yakalandığını duyurdu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Manisa ve Yozgat merkezliTrabzon, Tekirdağ ve Hatay’da “Kuyu-31” operasyonlarının yapıldığını açıkladı.Bakan Yerlikaya, operasyonlar sonucu organize suç örgütü üyesi30 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu. Şüphelilerin, eğlence mekânlarını cebir ve tehdit kullanarakele geçirmeye çalışma, esnaflara ait iş yerlerini kurşunlama, silahlı tehditlemağdur şahıslara zorla senet imzalattırma, silah ticareti yapma, suç işlemekamacıyla örgüt kurma, silahla kasten yaralama, vergi usul kanununa muhalefetetme, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yağma, tefecilik, şantaj ve tehditsuçlarından haklarında soruşturma başlatıldı. Ayrıca operasyonlar sonucu 8 ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsıztüfek, 7 kesici delici alet, muhtelif miktarda uyuşturucu madde ile çok sayıdaçek ve senet ele geçirildi. Bakan Yerlikaya konuya ilişkin sosyal medya hesabındanyaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı: ”Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; organize suçörgütleri ve çeteler kazdıkları kuyulara düşecekler. Hangi büyüklükte olursaolsun organize suç örgütlerini çökerteceğiz. Operasyonları koordine edencumhuriyet başsavcılıklarımızı ve operasyonları gerçekleştiren kahramanpolislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizinduası sizinle”.BİHA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Manisa ve Yozgat merkezliTrabzon, Tekirdağ ve Hatay’da “Kuyu-31” operasyonlarının yapıldığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya, operasyonlar sonucu organize suç örgütü üyesi30 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

Şüphelilerin, eğlence mekânlarını cebir ve tehdit kullanarakele geçirmeye çalışma, esnaflara ait iş yerlerini kurşunlama, silahlı tehditlemağdur şahıslara zorla senet imzalattırma, silah ticareti yapma, suç işlemekamacıyla örgüt kurma, silahla kasten yaralama, vergi usul kanununa muhalefetetme, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yağma, tefecilik, şantaj ve tehditsuçlarından haklarında soruşturma başlatıldı.

Ayrıca operasyonlar sonucu 8 ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsıztüfek, 7 kesici delici alet, muhtelif miktarda uyuşturucu madde ile çok sayıdaçek ve senet ele geçirildi.

Bakan Yerlikaya konuya ilişkin sosyal medya hesabındanyaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; organize suçörgütleri ve çeteler kazdıkları kuyulara düşecekler. Hangi büyüklükte olursaolsun organize suç örgütlerini çökerteceğiz. Operasyonları koordine edencumhuriyet başsavcılıklarımızı ve operasyonları gerçekleştiren kahramanpolislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizinduası sizinle".

BİHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Döviz kuru bugün kaç TL’den işlem görüyor?Önceki Haber

Döviz kuru bugün kaç TL’den işlem görüyo...

Eyyübiye’de doğal gaz ulaşmayan ev kalmayacakSonraki Haber

Eyyübiye’de doğal gaz ulaşmayan ev kalma...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar