Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Kurban bayramında Göbeklitepe ve müzeyi 36 bin kişi ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kurban bayramında Göbeklitepe ve müzeyi 36 bin kişi ziyaret etti
Abone ol
Şanlıurfa’da 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde Göbeklitepe ve müzeyi 36 bin kişi ziyaret etti. Tarihi ve turistik alanları ile gözde şehir Şanlıurfa,kavurucu sıcaklara rağmen 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde Göbeklitepe ve ŞanlıurfaArkeoloji Müzesini 36 bin yerli ve yabancı ziyaret etti.Türkiye’de turizm hareketliliğinin en çok yaşandığı bayramtatilinden Şanlıurfa da nasibini aldı. Kurban Bayramı dolayısıyla 9 güneuzatılan tatilde yerli ve yabancı on binlerce turist Şanlıurfa’yı tercih etti.Sıcak havaya rağmen kentte adeta turizm dopingi yaşandı.Şanlıurfa, bayramda turistlerin gözdesi oldu. Dünyaca ünlüGöbeklitepe, doğal akvaryum Balıklıgöl, Hz. Eyyüp’ün sabır makamı olarakbilinen Sabır Makamı, saklı cennet Halfeti, tarihi Harran kümbet evleri, yöresellezzetleri ve müzik kültürü ile Şanlıurfa’yı ziyaret edenler şehri adetakeşfetti.Kentte gelen 28 bin kişi yerli ve yabancı Göbeklitepe’yıziyaret ederken 8 bin kişi ’de Şanlıurfa ArkeolojiMüzesini ziyaret etti. BİHA

Tarihi ve turistik alanları ile gözde şehir Şanlıurfa,kavurucu sıcaklara rağmen 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde Göbeklitepe ve ŞanlıurfaArkeoloji Müzesini 36 bin yerli ve yabancı ziyaret etti.

Türkiye’de turizm hareketliliğinin en çok yaşandığı bayramtatilinden Şanlıurfa da nasibini aldı. Kurban Bayramı dolayısıyla 9 güneuzatılan tatilde yerli ve yabancı on binlerce turist Şanlıurfa’yı tercih etti.Sıcak havaya rağmen kentte adeta turizm dopingi yaşandı.

Şanlıurfa, bayramda turistlerin gözdesi oldu. Dünyaca ünlüGöbeklitepe, doğal akvaryum Balıklıgöl, Hz. Eyyüp'ün sabır makamı olarakbilinen Sabır Makamı, saklı cennet Halfeti, tarihi Harran kümbet evleri, yöresellezzetleri ve müzik kültürü ile Şanlıurfa'yı ziyaret edenler şehri adetakeşfetti.

Kentte gelen 28 bin kişi yerli ve yabancı Göbeklitepe’yıziyaret ederken 8 bin kişi ’de Şanlıurfa ArkeolojiMüzesini ziyaret etti. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfalı 16 yaşındaki genç kayıpÖnceki Haber

Şanlıurfalı 16 yaşındaki genç kayıp

Memur-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun: Enflasyon artışları sabit gelirlileri olumsuz etkiliyorSonraki Haber

Memur-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim C...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar