Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

KPSS başvuruları başladı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KPSS başvuruları başladı!
Abone ol
KPSS başvuruları için beklenen açıklama ÖSYM’den geldi. İki yılda bir düzenlenen KPSS Ortaöğretim sınavının başvuruları bugün başladı ve 30 Temmuz’a kadar devam edecek. Kamu kurumlarında memurolarak çalışmak isteyen vatandaşlar için Ortaöğretim KPSS’nin 2024 oturumu içingeri sayım sürüyor. Söz konusu sınav için başvuru takvimi başladı.Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ortaöğretim düzeyibaşvuruları alınmaya başladı. Sınava ilişkin ayrıntılı bilgi 2024-KPSSOrtaöğretim Kılavuzunda yer alıyor. KPSS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?ÖSYM tarafından yayımlanan 2024 KPSS takvimisonrasında, Ortaöğretim KPSS başvuru tarihleri belli olmuştu.KPSS Ortaöğretim başvuruları 18 Temmuz 2024 itibariyle başladı.Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıylaveya bireysel olarak ÖSYM’nin ”https://ais.osym.gov.tr” internetadresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabilecek.Öte yandan KPSS Ortaöretim geç başvuru tarihleri ise6-7 Ağustos 2024 olarak belirlendi.

Kamu kurumlarında memurolarak çalışmak isteyen vatandaşlar için Ortaöğretim KPSS'nin 2024 oturumu içingeri sayım sürüyor. Söz konusu sınav için başvuru takvimi başladı.

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ortaöğretim düzeyibaşvuruları alınmaya başladı. Sınava ilişkin ayrıntılı bilgi 2024-KPSSOrtaöğretim Kılavuzunda yer alıyor.

KPSS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

ÖSYM tarafından yayımlanan 2024 KPSS takvimisonrasında, Ortaöğretim KPSS başvuru tarihleri belli olmuştu.KPSS Ortaöğretim başvuruları 18 Temmuz 2024 itibariyle başladı.Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıylaveya bireysel olarak ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" internetadresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabilecek.

Öte yandan KPSS Ortaöretim geç başvuru tarihleri ise6-7 Ağustos 2024 olarak belirlendi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfalı mevsimlik işçilerinden acı haber geldi!Önceki Haber

Şanlıurfalı mevsimlik işçilerinden acı h...

Dolar ve euro güne nasıl başladı? İşte güncel döviz kurları...Sonraki Haber

Dolar ve euro güne nasıl başladı? İşte g...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar