Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Karaköprü’ye 11 bin metrekarelik yeni park kazandırıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karaköprü’ye 11 bin metrekarelik yeni park kazandırıldı
Abone ol
Karaköprü Belediyesi ilçede yeşil alan oranını artırmak ve vatandaşlara dinlenme alanları sunmak için yeni park kazandırma çalışmaları gerçekleştirirken, Doğukent Mahallesinde 11 bin metrekare alanda yeni bir park kazandırdı.

Daha yeşil ve yaşanılabilirbir ilçe hedefiyle yola çıkan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nintalimatıyla her yıl ilçeye ciddi oranda yeşil alan kazandıran KaraköprüBelediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yeni bir parkı tamamlayarakvatandaşların hizmetine sundu.

Doğukent Mahallesinde 11 binmetrekare alan üzerinde yeni bir park kazandırılırken, kısa sürede yapılan parkçevre düzenleme faaliyetinin ardından ağaçlandırma ve park mobilyası montajıişlemlerinin ardından vatandaşların hizmetine sunuldu. Yeni parkın içeresindedaha önce yapılıp gençlerin hizmetine sunulan bir sentetik çim saha bulunuyor.

Karaköprü Belediye BaşkanıMetin Baydilli, Karaköprü'de vatandaşların dinlenip yeşil alanlarında nefesalabilecekleri yeni parklar kazandırma hedefiyle yoğun bir çalışmagerçekleştirdiklerine değinerek 2024 yılında da önemli oranda yeşil alanıilçeye kazandırmak için çalıştıklarını ifade etti.

Başkan Baydilli, “BizKaraköprü Belediyesi olarak her zaman daha yeşil bir ilçe hedefiyle çalışıp budoğrultuda her mahallemize birçok park kazandırdık. Görev yaptığımız 8,5 yıllıksüreçte 81 adet yeni parkı Karaköprü'de tamamlayıp hizmete sunduk. DoğukentMahallemize kazandırdığımız 11 bin metrekarelik parkımız da yine mahallemizdekivatandaşlarımız için güzel bir dinlenme ve çocuk oyun alanı olacaktır. Yeniparkımız ilçemize, mahallemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. İnşallah her ayyeni bir park kazandırma hedefiyle çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Park veBahçeler Müdürlüğü tarafından 2024 yılı sonuna kadar ilçeye toplamda 85 binmetrekarenin üzerinde 15 yeni parkın ilçeye kazandırılması hedefleniyor.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haliliye’de 576 ulu çınarın evi temizleniyorÖnceki Haber

Haliliye’de 576 ulu çınarın evi temizlen...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan seyyanen zam açıklamasıSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan seyyanen zam a...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar