Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Karaköprü Belediyesinden Emekliler İçin Yeni Yaşam Merkezi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi, yaşlı ve emekli vatandaşların kaliteli vakit geçirebileceği bir alan oluşturmak amacıyla Emekliler Yaşam Merkezi'ni hizmete açtı. Açılış törenine Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Emekliler Dernek Başkanı Mehmet Karagöz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, açılış konuşmasında belediyenin her kesime dokunan projeler gerçekleştirdiğini vurguladı. Emekliler Dernek Başkanı Mehmet Karagöz ise bu hizmetin kendileri için büyük bir anlam taşıdığını belirterek teşekkürlerini iletti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Şanlıurfa'da gerçekleştirdikleri açılışların önemine değinerek, Karaköprü Belediyesi'nin çalışmalarını takdir etti. Açılışın ardından protokol üyeleri, Emekliler Yaşam Merkezi'ni gezerek sunulan hizmetler hakkında bilgi aldı.

Atakent Mahallesi'ndeki engelsiz park içerisinde yer alan Emekliler Yaşam Merkezi, Karaköprü Belediyesi'nin topluma yönelik projelerinin bir örneği olarak dikkat çekiyor. Belediye, bu tür projelerle vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"Şanlıurfa'da Geleneksel İftar Programı, Birlik ve Beraberliği Pekiştirdi"Önceki Haber

"Şanlıurfa'da Geleneksel İftar Programı,...

Mansur Yavaş: Kürt Yurttaşlarımız Başımızın TacıdırSonraki Haber

Mansur Yavaş: Kürt Yurttaşlarımız Başımı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar