Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Harran Üniversitesi’nden öğrencilere ücretsiz hazırlık programı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Harran Üniversitesi’nden öğrencilere ücretsiz hazırlık programı
Abone ol
Harran Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu, YKS sonuçlarına göre tercih yapacak öğrenciler için önemli bir duyuru yaptı. Harran Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu, 2024Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre tercih yapacak öğrencileriçin önemli bir duyuru yaptı. Şanlıurfa’da bulunan üniversite, YKS 2024sonuçlarına göre tercih döneminde Harran Üniversitesi programlarını seçecek tümöğrencileri sevindirecek bir haber paylaştı. ÖĞRENCİLER İÇİN BÜYÜK FIRSATBu duyuru, üniversite eğitimi öncesinde dil becerilerinigeliştirmek isteyen öğrenciler için büyük bir fırsat sunuyor. Hazırlıkprogramı, öğrencilerin akademik başarılarını artırmak ve uluslararası düzeyderekabet edebilmelerini sağlamak amacıyla tasarlanmış durumda. Ücretsiz olaraksunulması ise maddi anlamda zorluk yaşayan öğrenciler için önemli bir avantajteşkil ediyor. ÜCRETSİZ HAZIRLIK PROGRAMIHarran Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nun sosyalmedya hesabından yapılan açıklamada, üniversitenin tüm programlarında isteğebağlı hazırlık programı sunulduğu ve bu programın tamamen ücretsiz olduğubelirtildi. Açıklamada, ”YKS 2024 sonuçlarına göre YKS tercihgerçekleştirecek ve Harran Üniversitesi programlarına yerleşeceköğrencilerimiz, üniversitemizin tüm programlarında isteğe bağlı hazırlıkprogramı olduğunu ve bu programdan tamamen ücretsiz olarakyararlanabileceğinizi biliyor musunuz?” ifadeleri kullanıldı. TERCİH DÖNEMİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLERYKS tercih döneminde Harran Üniversitesi’ni seçmeyi düşünenöğrenciler, bu önemli fırsatı göz önünde bulundurmalı ve tercihlerini yaparkenhazırlık programının avantajlarını değerlendirmelidir. Üniversite, bu programsayesinde öğrencilerin daha donanımlı ve özgüvenli bir şekilde eğitimhayatlarına başlamalarını amaçlıyor.BİHA

Harran Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu, 2024Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre tercih yapacak öğrencileriçin önemli bir duyuru yaptı. Şanlıurfa'da bulunan üniversite, YKS 2024sonuçlarına göre tercih döneminde Harran Üniversitesi programlarını seçecek tümöğrencileri sevindirecek bir haber paylaştı.

 

Bu duyuru, üniversite eğitimi öncesinde dil becerilerinigeliştirmek isteyen öğrenciler için büyük bir fırsat sunuyor. Hazırlıkprogramı, öğrencilerin akademik başarılarını artırmak ve uluslararası düzeyderekabet edebilmelerini sağlamak amacıyla tasarlanmış durumda. Ücretsiz olaraksunulması ise maddi anlamda zorluk yaşayan öğrenciler için önemli bir avantajteşkil ediyor.

 

Harran Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu'nun sosyalmedya hesabından yapılan açıklamada, üniversitenin tüm programlarında isteğebağlı hazırlık programı sunulduğu ve bu programın tamamen ücretsiz olduğubelirtildi. Açıklamada, "YKS 2024 sonuçlarına göre YKS tercihgerçekleştirecek ve Harran Üniversitesi programlarına yerleşeceköğrencilerimiz, üniversitemizin tüm programlarında isteğe bağlı hazırlıkprogramı olduğunu ve bu programdan tamamen ücretsiz olarakyararlanabileceğinizi biliyor musunuz?" ifadeleri kullanıldı.

 

YKS tercih döneminde Harran Üniversitesi'ni seçmeyi düşünenöğrenciler, bu önemli fırsatı göz önünde bulundurmalı ve tercihlerini yaparkenhazırlık programının avantajlarını değerlendirmelidir. Üniversite, bu programsayesinde öğrencilerin daha donanımlı ve özgüvenli bir şekilde eğitimhayatlarına başlamalarını amaçlıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hatay’da 3,8 büyüklüğünde depremÖnceki Haber

Hatay’da 3,8 büyüklüğünde deprem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sporcuları Türkiye Güreş Şampiyonası’nda başarı elde ettiSonraki Haber

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sporcula...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar