Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Haliliye Belediyesi güzellik merkezlerini denetledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Haliliye Belediyesi güzellik merkezlerini denetledi
Abone ol
Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, güzellik merkezlerine yönelik gerçekleştirdiği denetimde hijyen kontrollerini sağlarken, halk sağlığı adına kullanılması yasak olan ürünlerin bulundurulmaması gerektiğini ifade etti. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, “Huzur ve Güvenin Kalbi Haliliye”sloganıyla halk sağlığını korumaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekipler ve HaliliyeBelediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçenin işlek noktalarından biri olanDevteyşti Mahallesinde güzellik merkezlerini denetledi. Güzellik merkezleri vekuaförlere yönelik iş yeri açma ve çalışma ruhsatı kontrollerini yapan ekipler,ruhsatı bulunmayan işletme sahiplerini Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğünebağlı ruhsat birimine yönlendirdi. Denetim esnasında kullanılan ürünlerin sonkullanma tarihlerini de inceleyen ekipler, vatandaşların sağlığı içinkullanılması yasak olan ürünlerin bulundurulmaması gerektiğini belirtti.Güzellik merkezlerinin sık sık havalandırılması gerektiğini belirten zabıtaekipleri, hijyenin sağlanması adına tek kullanımlık ürünler kullanılmasınoktasında hassas olunması gerektiğini ifade etti.Zabıta Müdürlüğü yaptığı açıklamada ise vatandaşlarınkarşılaştıkları olumsuzlukları 444 22 63 numaralı İletişim Merkezinebildirmelerini istedi.BİHA

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, “Huzur ve Güvenin Kalbi Haliliye”sloganıyla halk sağlığını korumaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekipler ve HaliliyeBelediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçenin işlek noktalarından biri olanDevteyşti Mahallesinde güzellik merkezlerini denetledi. Güzellik merkezleri vekuaförlere yönelik iş yeri açma ve çalışma ruhsatı kontrollerini yapan ekipler,ruhsatı bulunmayan işletme sahiplerini Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğünebağlı ruhsat birimine yönlendirdi. Denetim esnasında kullanılan ürünlerin sonkullanma tarihlerini de inceleyen ekipler, vatandaşların sağlığı içinkullanılması yasak olan ürünlerin bulundurulmaması gerektiğini belirtti.Güzellik merkezlerinin sık sık havalandırılması gerektiğini belirten zabıtaekipleri, hijyenin sağlanması adına tek kullanımlık ürünler kullanılmasınoktasında hassas olunması gerektiğini ifade etti.

Zabıta Müdürlüğü yaptığı açıklamada ise vatandaşlarınkarşılaştıkları olumsuzlukları 444 22 63 numaralı İletişim Merkezinebildirmelerini istedi.

BİHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da alanında tek profesörÖnceki Haber

Şanlıurfa’da alanında tek profesör

Üst düzey isimler Şanlıurfa’da!Sonraki Haber

Üst düzey isimler Şanlıurfa’da!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar